Какво казвате на жена си,за да карате възможно най-често,който има жена разбира се. Един колега ми каза че е имало такава тема , аз я търсих защото ми стана интересно, какви оправдания може да се измислят,той каза че може би темата е изтрита защото не я бил виждал скоро затова реших да я пусна отново.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво казвате на жена си.
Свий
X
-
До: Какво казвате на жена си.
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеНе ги трия аз...
Коментар
-
Жоро Хаджиев я свърши тая работа и мене ако питате беше абсолютно правилно!Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Темата си беше гот сега покрай празниците си е геройство ако се измъкнеш да покараш.
п.п. Ама верно оная тема къде се дена обикновенно ги заключват а тая дим да я няма ебати и демокрацията нали сме форум или я сполетя някоя диктатураСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеебати и демокрацията нали сме форум или я сполетя някоя диктатураВсе, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеТук демокрация никога не е имало и няма да има. Цитирам по памет собственика на форума Венци Петров.
ВИНОВАТСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Докато има жени няма да има демокрация..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Един стар виц:
Говорят си двама рибари и единия вика
- не мога да се измъкна от къщи толкова рано, жената ще се сърди
- Слушай сега какво ще направиш - казва уверено втория - Ставаш рано, обличаш се, събираш си такъмите, обуваш се и като си готов, отиваш в спалнята, вдигаш одиалото и казваш "ЕЕЕ, бати пърделника". Тогава жена ти се вбесява и ти вика "Бе я ми се разкарай от главата бе, простак. Изчезни от тук и не ми се мяркай пред очите!"
Така и направил нашия човек. Станал рано, оправил си такъмите, облякъл се, обул се и отишал в спалнята. Надигнал одялото, погледнал и си казал "Бе, аз луд ли съм, че да ходя на риба"?Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Бре, някой ме е изпреварил този път !
Кой е той да го почерпя ?Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
Кой е той да го почерпя ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар