Пиша SMS, но както се знае те са на латиница. Не искам да пиша "Ч" с "4", а не ми е ясно "sh", "sch", "tch" или "tsch"!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се пише "Ч" в SMS?
Свий
X
-
До: Как се пише "Ч" в SMS?
"ch"Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеПиша SMS, но както се знае те са на латиница. Не искам да пиша "Ч" с "4", а не ми е ясно "sh", "sch", "tch" или "tsch"!"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
За немския, и аз така си го спомням от училище, ама ми се въртеше в главата, че е нещо друго на моб. телефони. Както и да е, написах го, пратих го и съм благодарен за помощта на всички отзовали се.Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение......а в немския е tsch.
Личи си, че SMS-ът не ми е любимият начин за комуникация.
Коментар
-
Хич биля не се знае! Пишеш всичко на кирилица и ползваш "Ч". Още повече ползваш функцията ("Т" ли се казваше?) за бързо набиране...Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеПиша SMS, но както се знае те са на латиница. Не искам да пиша "Ч" с "4", а не ми е ясно "sh", "sch", "tch" или "tsch"!
Коментар
-
Да, и отсреща получаат йероглифи. Поне така беше преди години, когато за последно писах SMS.Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеХич биля не се знае! Пишеш всичко на кирилица и ползваш "Ч". Още повече ползваш функцията ("Т" ли се казваше?) за бързо набиране...
Коментар
-
Повечето телефона сега получават смс-и на кирилица без проблем.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеДа, и отсреща получаат йероглифи. Поне така беше преди години, когато за последно писах SMS.
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Вече съм на години и работата с техниката все по-трудно ми се отдава, ееееех, старост нерадост.Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеПовечето телефона сега получават смс-и на кирилица без проблем.
Коментар
-
Даа, аз ехе от как е тука го знам Васко(на живо) и до преди половин година си мислех, че е на 23.Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнениеТи ли бе ,лъжец! Изглеждаш като 25 годишен.С желязото на кръста и лулата най-много 27
Видях те в Белоградчик На стълбите.Уморен бях.

Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Ми да се беше обадил. То, и сега, след тези думи, не е късно да почерпя.Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнениеТи ли бе ,лъжец! Изглеждаш като 25 годишен.С желязото на кръста и лулата най-много 27
Видях те в Белоградчик На стълбите.Уморен бях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар