Пиша SMS, но както се знае те са на латиница. Не искам да пиша "Ч" с "4", а не ми е ясно "sh", "sch", "tch" или "tsch"!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се пише "Ч" в SMS?
Свий
X
-
До: Как се пише "Ч" в SMS?
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеПиша SMS, но както се знае те са на латиница. Не искам да пиша "Ч" с "4", а не ми е ясно "sh", "sch", "tch" или "tsch"!"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение......а в немския е tsch.
Личи си, че SMS-ът не ми е любимият начин за комуникация.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеПиша SMS, но както се знае те са на латиница. Не искам да пиша "Ч" с "4", а не ми е ясно "sh", "sch", "tch" или "tsch"!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеХич биля не се знае! Пишеш всичко на кирилица и ползваш "Ч". Още повече ползваш функцията ("Т" ли се казваше?) за бързо набиране...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеДа, и отсреща получаат йероглифи. Поне така беше преди години, когато за последно писах SMS.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеПовечето телефона сега получават смс-и на кирилица без проблем.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнениеТи ли бе ,лъжец! Изглеждаш като 25 годишен.С желязото на кръста и лулата най-много 27Видях те в Белоградчик На стълбите.Уморен бях.
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнениеТи ли бе ,лъжец! Изглеждаш като 25 годишен.С желязото на кръста и лулата най-много 27Видях те в Белоградчик На стълбите.Уморен бях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар