Какво мислят половинките ви за калните разходки и за омърхулените дрешки с които се прибирате.Идва ли им се с вас.При мен е така,обличаме се така сякаш за разходка по центъра и с условие----закъсаме ли аз не слизам.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хайде да поговорим най-после и за жени
Свий
X
-
До: Хайде да поговорим най-после и за жени
Кавалер к`во да ти кажаПървоначално публикуван от for_ex Преглед на мнение--закъсаме ли аз не слизам.

-
Като се забучим в л@йната моята изкача от джипа преди мене
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Абе такива неща не се казват бе!Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеКато се забучим в л@йната моята изкача от джипа преди мене
Ся ши почнат да ти предлагат бартери.....
Коментар
-
Маги я прочети пак поста на колегата, ама много бавно и внимателно...Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнениеКавалер к`во да ти кажа

Ако се наложи и няколко пъти го прочети...
Коментар
-
Що бе Мите ......?Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение(Цвети да не ревнува ...
)
То като закъсваш с Ужаска е така ...
Да го е срам момичето да слезе от колата ...
Аз съм бил свидетел на подобно упражнение ... Цвети с Врангел ....
Ама пусти снимки ..... не ги намирам ...Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Re-contra
Тази сутрин за кой ли последен път жената ме прати до близкия супер.Вървя и попържам. Минах покрай една лъскава кола. Но бързам...
На обратния път през полуотворените прозорци на новичката "Ланча" гледам един мачо и една красавица на предната седалка
-Добър вкус! - поздравявам младите.
Онзи спусна стъклото и пита
-Кое имате предвид?
-И двете, казвам. И подминах.
Чувам след мен чаткат токчета:
-Господине! Почакайте!
Един чорапогащник, метър и двайсе, ме догонва с бутилка бяло шампанско. Трийсе и два зъба все с "Колгейт" третирани...клепачите правят течение, като мигне!..
То и аз съм купил бяло и предпочитах червено. Ама стига капризи!
Наздраве!!!
Коментар
-
Митко с тебе ще се разправяме насаме...
То няма много снимки от тогава, че фотоапарата се беше затъпкал с кал.Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеАз съм бил свидетел на подобно упражнение ... Цвети с Врангел ....
Ама пусти снимки ..... не ги намирам ...
Ето тук към края се вижда за каква кал иде реч, но ни няма в действие, че нали аз снимам
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеМитко с тебе ще се разправяме насаме...
То няма много снимки от тогава, че фотоапарата се беше затъпкал с кал.
Ето тук към края се вижда за каква кал иде реч, но ни няма в действие, че нали аз снимам
Това ли ви е разговорът за жени? Кал, Хайджакове, Дифове, цолажи..
С кого правите бебета?

Коментар
-
Евала и на теб и на тях.Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеRe-contra
Тази сутрин за кой ли последен път жената ме прати до близкия супер.Вървя и попържам. Минах покрай една лъскава кола. Но бързам...
На обратния път през полуотворените прозорци на новичката "Ланча" гледам един мачо и една красавица на предната седалка
-Добър вкус! - поздравявам младите.
Онзи спусна стъклото и пита
-Кое имате предвид?
-И двете, казвам. И подминах.
Чувам след мен чаткат токчета:
-Господине! Почакайте!
Един чорапогащник, метър и двайсе, ме догонва с бутилка бяло шампанско. Трийсе и два зъба все с "Колгейт" третирани...клепачите правят течение, като мигне!..
То и аз съм купил бяло и предпочитах червено. Ама стига капризи!
Наздраве!!!
Коментар
-
Опааааааа ....Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеМитко с тебе ще се разправяме насаме...
Коментар
-
Мммм, с такива приказки да не вземеш да се разправяш насаме с Ели ...Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеМитко с тебе ще се разправяме насаме...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първия такъв спомен ми е за Ани от Варна.На състезанието в Пънчево много ме накефи как скокна, хвана лебедката и започна да я опъва.Няма ли някоя като нея да си взема за женаПървоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеКато се забучим в л@йната моята изкача от джипа преди мене
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Такива се виждат късно, когато опъват въжетата...Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеПървия такъв спомен ми е за Ани от Варна.На състезанието в Пънчево много ме накефи как скокна, хвана лебедката и започна да я опъва.Няма ли някоя като нея да си взема за жена
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар