Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Технотест.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Технотест.

Здравейте колеги.
    Имам спешен въпрос за технотест. Става въпрос за ван Фиат, внос от Швейцария. Изчетох това:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=42166&highlight=%E2%ED%EE%F1+%EE%F2+%F8%E2%E5%E9%F6%E0%F0%E8%FF
    Това са табелките, които открих около двигателя. От горната тема прочетох, че трябва да има номер, започващ с "Е". Това на дясната табелка ли е въпросния номер? Трябва ли да минам технотест?
    Благодаря.
    Прикачени файлове

До: Въпрос за Технотест.

Току що разговарях по телефона с инженер от Технотест. По принцип колата трябвало да мине на Технотест. Но тъй като подлежала на регистрация в КАТ София област, можело и да не искат???
    Та новия въпрос ми е - някой има ли човек, който може да удари едно рамо на начинанието ми в КАТ София-област? Става въпрос за някой от следващите работни дни преди или след празниците.
    Благодаря.

Коментар

Ама трябва да имаш някаква адресна регистрация в окръга. Лична или фирмена. Иначе нищо не може да се направи. А ако имаш, пък няма нужда от помощ, те ще са длъжни.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Ама трябва да имаш някаква адресна регистрация в окръга. Лична или фирмена. Иначе нищо не може да се направи. А ако имаш, пък няма нужда от помощ, те ще са длъжни.
        Така де, аз съм си от София област. Поне докато Самоков не стане окръжен град или столица. Въпросът е, че в КАТ понякога искали технотест, понякога - не.

Коментар

Бе, дръж се спокойно - уверено, току виж пропуснат. Или тихомълком питай колко е отстъпката при тях, защото в Технотест парите са ужасни, без разбира се да правят каквото и да е. Все едно става дума за просто изнудване. Кво от държавата, кво от друг.

Коментар

Не съм голям фен на даването на подкупи. Но май нещата ще отидат натам. Ако трябва да платя технотеста по новите им цени покупката просто се обезсмисля. Но и да тръгна на късмет към КАТ не върви. Това означава да я платя, плюс застраховки, транзитни номера и т.н.

Коментар

Ето я перлата, за която се чудя:
              Добра цена, достатъчен обем за цялото семейство. Търси се само правилен линк към КАТ - София.
              Прикачени файлове

Коментар

А защо изобщо трябва да минаваш Технотест?

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                  А защо изобщо трябва да минаваш Технотест?
                  Питам за конкретният случай, не по принцип

Коментар

Как да я регистрирам без технотест? Не схващам добре въпроса.

Коментар

Наистина за какво ти е технотест? Фиат все пак е Европейска фирма>

Коментар

Първо пояснявам.....
                        !1- Минаваш митница задължително.
                        След това 100% си задължен да минеш и технотест защото ще ти трябва типово одобрение за пред кат ..
                        Причината да си задължен да ходиш на технотест е липсата на евроспецификациявъпросното Е . Е1 и тнт.
                        Така че си приготви още около 1000 лв. митница.технотест и кат...
                        пари на вятара за нашата тъпа страна
                        Антон Иванов 0878651505:)

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Наистина за какво ти е технотест? Фиат все пак е Европейска фирма>
                          Прав си, на мен не ми трябва. Но им трябва на тези от КАТ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X