Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте , аз съм от Разград!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте , аз съм от Разград!

Здравейте!
    Казвам се Йордан Милчев и съм от град Разград.
    На 18 години съм и си падам по екстремните спортове...
    Искам да науча повече за екстремните преживявания и т.н.
    Не знам дали има и други от Разград но ще се радвам да се запознаем!

Ами това е за сега, просто искам да се запозная с хората тук!
    Дано темата ми да е на правилното място!
    Обещавам ,че ще вляза в час до няколко дена и няма да ви създавам проблеми.

Поздрави , Данчо!

П.С. Ако има някой от Разград , ако може да драсне някое съобщение

До: Здравейте , аз съм от Разград!

Добре дошъл!
    Тук ще намериш доста различни неща джипки, мотори, атв-та, пейнтбол, колоездене Харесай си и се присъединявай към групите.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Та нещо повече за мен...
      Ами по-принцип обичам да колоезденето , но обикновеното вече не ме кефи нещо Измислям си кви ли не глупости да правя с тва колело , Най-се кефя когато тръгна по черно да карам като се засиля надолу по някой баир с камъни и някакви препяствия , направо супер се възгордявам ... Но много бързо потрошавам колелото , все пак е направено за хубави пътища , не е от тези където планинските с подсилени рамки ала/бала . Просто като гледам цените на едно такова колело и ми прилошава , но като си взема хляба в ръка ще видим може и да си го позволя .
      Винаги съм гледал с голямо удоволствие по хоби-тв предаванията за offroad . Как ги карате тези джипове и АТВ-тата си нямам на идея но изглежда наистина супер яко .
      Падам си по екстремностите , мечта ми е някой ден и аз да се кача на някое АТВ и да се науча да го карам
      За 4x4 Джиповете също искам но като порасна още малко, като стана на 20-21....
      На село преди имаше един пич от чужденците дето си купуват сега къщи , минаваше с едно червено АТВ , не изглеждаше да е някое здраво запазено но супер много вървеше тва АТВ и от тогава съм се "зарибил" (ако позволите така да се изразя) и аз някой ден да подкарам някое АТВ.
      По-принцип искам да изпитам всички екстремни спортове, Бънджи, въже , катерене абе за квото се сетите .
      Та стига съм плямпал само за мечти.
      Рибар съм (горе долу ,защото до сега за 4 години най-голямата ми риба е 750 грама ) . Обичам акваристиката, като хоби ...
      Колоезденето , както казах малко по-нагоре.
      Уча все още за средно образувание в Механо-техникума в Разград, със специалност "Машини и системи с ЦПУ" .
      Не пия алкохол < Пия но само на някой голям празник и по-малко без твърд алкохол обаче. Не се дрогирам.
      Много бих искал да гледам някое offroad съзтезание на живо но досега никога не съм намирал информация за такова да се провежда някъде в нашия район (Разград) .
      Това е за сега, може да ми задавате всякакви въпроси ако ви интересува нещо повече за мен .

Поздрави, Данчо.

П.С. Ако има правописни, пунктуационни и/или граматически грешки моля да ме извините ... Благодаря ви!

Коментар

Добре дошъл във Форума, Данчо! Тук сме се събрали вече доста голям кръг от хора, чиито интереси понякога излизат далеч извън пределите на офроуда. Интерсно място, с две думи и гостоприемно! Не знам да има състезания около Разград /макар че преди няколко години Ком-Емине или Адвенчър България мина от там/ Поразгледай календара на спортните прояви/има тема във форума/ в радиус 200 км около Разград има поне няколко състезания за джипове, ендуро и АТВ през годината.
        Успех!

Коментар

Данчо, добре дошъл. Тук наистина е интересно място с интересни хора и определено няма да скучаеш.

Коментар

Голямо ,четене падна Още колко имам да изчитам, до сега се ровичках само в ATV .
            Първо ще разбера политиката на общуване всичко на форума и съфорумците после се присъединявам и аз към голямото и весело писане .
            Само 1 проблем не мога да го разбера . Защо както си чета и по едно време ми е изляло от профила ми ... Хем давам "Запомни ме" и отново след време ме изхърля от логина ми . С Mozilla Firefox съм и влизам през "http://217.18.245.107" не оригиналния линк ...

Коментар

Добре дошъл и от мен. Не се опитвай да разбереш и да прочетеш всичко за няколко дни, ще ти писне. Карай полека.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Добре дошел в "Офф роуд - България"!
                Здравей, аз съм Румен Петков. Знам, че във форума има още двама наши съграждани, но не ги познавам лично ("Конов" и "ico_fresh"). Нямаш и на представа, колко информация можеш да научиш от форума. : )))

Поздрави.

П.П. Не забравяй да посетиш кръчмата, нищо че не пиеш.
                Последно редактирано от Малкия Румба; 16-12-08, 21:23.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X