Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мис Свят 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мис Свят 2008

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Момичето е студентка в Тюменския нефтогазов университет и след коронацията се връща да учи. Гледах я по РТР и изобщо не е глупава. Не знам защо повечето ги сравняват с кухи безмозъчни кукли. Нещата далеч не стоят така.

Да сигурно е така, но на мен лично ми писна от опитите на индустрията да накарат нас мъжете да харесване тези иначе така слаби девойки, ако не е слаба значи не става. Да сте видели някога пухкава МИС СВЯТ ????
    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
    +359 0878 888 874
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
      Да сигурно е така, но на мен лично ми писна от опитите на индустрията да накарат нас мъжете да харесване тези иначе така слаби девойки, ако не е слаба значи не става. Да сте видели някога пухкава МИС СВЯТ ????
      Когато видиш пухкав мистър Вселена, тогава.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Когато видиш пухкав мистър Вселена, тогава.
        Е да прав сте колега и то много.
        SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
        +359 0878 888 874
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

90/60/80 (или там к`ви да е) идеални мерки ..брей на ръст 182 ами как седят на 172 или на 168
          на 17-18-19 години, ами на 29, а на 39 .....Кой каза глупава? Барби с бедно меню, за конкретния случей, съм сигурени къде ще е след училището Изпълнителен директор в нефтения холдинг на вуйчо спонсор! И тук си ги имаме такива, дори в автомобилния бранш Ще си повторя пъвия пост - безплатен театър с много мечти за публиката + политика
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ами модерна рускиня... к'во да каже човек, дупе що годе има, циците си ги е забравила у дома, косата и руса почти естествен цвят... с бъдещо образование, да седи на некоя задна седалка или да кара паркетник... те тва става от такива.
            Изобщо какво да им харесваш. Аз ако трябваше да се женя за манекенка щях да си избера такава дето дефилира с бельо на виктория сикрет, това като минимум. Ако ще е тъпа да е с тяло поне

Утре като и махнат грима... тук се сещам и цитирам хиподил: "нема се пуашиш копеуе".
            Иначе всичко, което вменяват на жените е бъдете гръчави, ходете на фитнес, цапайте се колкото се може с гримове за да може, като станете на 22-23 години да имате нужда от крем с ботокс да не ви личат бръчките...

Много мога да кажа по тази тема. Още повече нали работя във фирма която произвежда козметика. Знам за какво става въпрос. Знам кои са наши клиенти и какво харесват в продуктите ни, а знам и защо другите не ги купуват...

Аз лично предпочитам жените които ми харесват и на сутринта... а не като...
            чуйте прикачения файл
            Прикачени файлове
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Най-убавата!!! :

...
              "Как ма видя да ги мия чинийти с тоз педикюр!!!"
              Педикюра е на краката .... - кой се изказва неподготвен??? - шегичка
              А дали е хубава - много боя имаше за да се види...
              За месцата за щипане - рускините генетично са предразположени да се превръщат в мамашенки след като им преминат грацилните младежки години ... не всички , но голяма част от тях ... така че , не се безпокойте че ще убива ... ще и мине
              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                Педикюра е на краката .... - кой се изказва неподготвен??? - шегичка
                А.................
                А ти виждала ли си чинии, мити от блондинка...
                Се едно са мити с .... абе и пърхут има....
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ама че въпрос, и то баш тука. Хубавка е момата, кво толкова. Ама ние сме местни, свикнали сме на луксозни изделия. На някой холандец там, белгиец, сигурно ще му изтекат очите и ще му спре сърцето. Ама на нас ...

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                    А ти виждала ли си чинии, мити от блондинка...
                    Се едно са мити с .... абе и пърхут има....
                    Не съм сигурна , че съм блондинка, но знам, че не съм мис свят, а пък и аз не обичам да мия чинии, не че ги мия лошо , но не го правя с голяма страст ...Ще и купиш миялна машина на твоята мис свят и готово ... само се разберете за червилото и грима...
                    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Както съм на две кила вино всичко ми е хубаво. Сега вероятно и Юли ще ми се види хубав ако е с такава перука.....
                      аиде , да живее модата митак ше ставаме модерни А
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Е,те такива ги обичам,дълги и гърчави.Мали-и-и-й,егати мадамата.
                        А,ако някой каже,че тая,ако я намери под юргана,ще я изгони,то той лъже най-долно.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        -----------------------------------------------
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Хубаво е момичето!
                          ...и какво ако след време стане мамашенка-готви блини...иии след това се мята на печката!...само ще придобие още плюсове!

Коментар

Първоначално публикуван от Mimeto Преглед на мнение
                            Хубаво е момичето!
                            ...и какво ако след време стане мамашенка-готви блини...иии след това се мята на печката!...само ще придобие още плюсове!
                            Хващам бас,че точно тая няма да готви блини,нито ще се мята на печката.Представям си я като птиче в кафез на някой чичко паричко,докато е млада.Пък после,ако е имала акъл да събере някоя рубла,добре.Ако не е-на боклука.
                            Красотата не е професия,тя е до време.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Хващам бас,че точно тая няма да готви блини,нито ще се мята на печката.Представям си я като птиче в кафез на някой чичко паричко,докато е млада.Пък после,ако е имала акъл да събере някоя рубла,добре.Ако не е-на боклука.
                              Красотата не е професия,тя е до време.
                              +10 Много правилно съждение колега
                              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

musovir го каза най-добре. Това което прави една мис незнам-какво-си са парите и зидарията по лицето. Сигурен съм, че ако я срещнете на улицата няма да я познаете. А най-вероятно, няма и да се обърнете след нея (това е същото момиче!):

http://fishki.net/commentall.php?id=45311

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X