Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цивилна разходка околo Плевен -"Парк Кайлъка"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Цивилна разходка околo Плевен -"Парк Кайлъка"

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Хмм, хонорар, скоро ще идвам и ще се възползвам, но само ако приемаш хонорара на масата, вив вид на чревоугоднически специалитети и тежки червени вина (както подобава за сезона) ама трябва да ме съблазниш с най-вкусната кръчма
    Оооо ако тъи я караш ще се наложи сам да си си гид тои Жорката наистина кара на червено но само ако е червена лимонада те с Бат ти Роско само на това карат тъи че няма смисъл да си хабиш патроните на вятъра...
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Peppy що ще ме душиш бре....

А там не мож ме докара НИКОГААаааа, аз едвам иЗбегаХ от казармата та сега пак там НИкогааааа.
      Освен това кака е от Плевен..

Е тук вече позна ..елате си при мене, няма казарма, няма ТРИПЕР /това не е колегата от форума/ ...
      Има само свинско и винско до изобилие....

Че как да се изява на Стара Загора... аз там съм гост като Вас..
      А на пролет виното при нас вкисва, по-добре ела сега.. или както вече каза лятото поне марулята да е станала...

Я кажи Пеппи таз снимка на аватара ти откъде е ... Щот Витлиемов си мисли, че от Енина по Убаво нема и от Шипка по-високо нема...
      Ванчооо не се ебаваи Ванчоо,кога доидеш и видиш друга песен ще пееш.В събота ще ти станат ясни някои работи...
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
        Ванчооо не се ебаваи Ванчоо,кога доидеш и видиш друга песен ще пееш.В събота ще ти станат ясни някои работи...
        Не се е...вам при това никак....
        Бил съм в Енина и то неведнъж още през 95-96 година, даже бизнес започнах там но няма сега да те светкам нека те човърка...
        Така, че там ми е до болка познато и все още го обичам този край изключително много.
        Но това не е тема за форума...

П.П. Жокер..на една сватба в Енина през онез години направих една кофа за боклук на решето ей така щото Арсенал бълваше продукция много...

Коментар

П.П. Жокер..на една сватба в Енина през онез години направих една кофа за боклук на решето ей така
          Аз се отказвам,от гостито при Чинела

Коментар

Както в "Краставицета" на Мирча Кришан.Един да подаде идея да се иде до Атон за запознаване с "История славянобългарска" и веднага се завихря купон + интернет + някакви каки + Чинела - да ги учи на номера, че е печен...

Коментар

Ванка, кажи тогава за Паничище, то се е видяло, че теб човек не може да те помести от там, поне за там нещо да заформим..... А аз ще си ходя в Плевен без теб....
              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                Ванка, кажи тогава за Паничище, то се е видяло, че теб човек не може да те помести от там, поне за там нещо да заформим..... А аз ще си ходя в Плевен без теб....
                Паничище чака Пеппи с отворени врати.....имаме WiFi вече...
                Сега очаквам да монтират и една камера на ски пистата за да предаваме на живо как Пеппи ще пробва Жипката по нея...
                Нема само другите да я пробват пък Пеппи да им бере....
                Горенаписаното е съвсем сериозно но спирам до тук защото темата е за Плевен, град който аз много УВАЖАВАМ ....кака започна да чете тука..

Коментар

Паничище чака Пеппи с отворени врати.....имаме WiFi вече...
                  Сега очаквам да монтират и една камера на ски пистата за да предаваме на живо как Пеппи ще пробва Жипката по нея...
                  Нема само другите да я пробват пък Пеппи да им бере....
                  Горенаписаното е съвсем сериозно но спирам до тук защото темата е за Плевен, град който аз много УВАЖАВАМ ....кака започна да чете тука..
                  Сега под ред
                  Знаеш че ще дойда, даже без да ме каниш
                  Пистата аз няма да пробвам с джипа, щото не ми е мерак, но пък като налузя сЧите не моеш ме фанеш....
                  Темичката си е екста, в кофата е и можем да ги я ползваме както ни е кеф. Дали за Плевен или за Паничище, все тая и в двата случая ще се веселим и ще ядем свинско. Беседката и скарата си искам обратно, там ще въртим мършата За WiFi-то получаваш отличен, ще се възползвам, ама гледай да метка и до пистата, щото и там ми трябва да има к'во да правя в почивките м/у маншовете
                  LZ1PER

Коментар

....кака започна да чете тука..
                    Аз ще те наглася на "Коча",освен ако не почерпиш,да си мълча.И това ако не е изнудванееееее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X