Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: откраднаха ми витара

Първоначално публикуван от каили Преглед на мнение
    да!за 4000 са я отценили.кой знае кога ли ще я изплатят
    Ако искаш да е по-скоро, си направи копия на всички документи които предствяш на застрахователя и искай опис с подпис и печат, пак за всеки документ който представяш... Иначе имат "странния" навик да ги губят.... по няколко пъти....

По закон са длъжни до 15 дена след предоставяне на всички документи, да ти изплатят щетата. т.е. паричките да си ги вземеш...

Абе смятай го около 3 месеца разхождане и разправия...

И най-важното, не оставяй застрахователите, да те правят на маймуна. По договор, те са длъжни да платят този автомобил. Не е като да им се молиш !!!

Коментар

Наистина съжалявам братко.При нас в Плевенско има такъв лаф "Да откраднеш лек автамабил е нарушение,но да откраднеш джип е престъпление".Миналата година лятото същата участ споходи наш колега и от проведенте бързи оперативно-издирвателни мероприятия/естествено не от полицията/ а от група оффъри на четвъртия ден го открихме в гараж в едно село в близост до Пл като го бяха разколачили до борма.Указа се че има поръчка.Умишлено не уточнявам марка и местонахождение,но групата бе полуаматьорска с двама гастрольори от съседен град.Не знам кой и къде е измислил бухалката,но върши много добра работа ,особено когато работят три бухалки в пълен синхрон.Прави ми впечатление огромния брой автокъщи,които всеки ден никнат като гъби след дъжд и е налице завишено търсене на джипове.
      088пет16пет3пет7

Коментар

Съжалявам колежке, че обърках мъжки и женски род,но нали пишем повече в м.р. в този форум и от там дойде инерцията.Пожелавам ти късмет и успех в издирването и дано "Дядо Коледа ти върне джипката".
        088пет16пет3пет7

Коментар

няма проблем колега!надявам се да има изход от тая ситуация в моя полза.витарата беше старичка ама вършеше работа.лошото е това че инцидента се случи в много неподходящ за мен момент.не искам и да си помислям къде е сега и как ли изглежда горката.и като се сетя че преди 15 дни си бръмчахме.......беше ми вярна другарка.....

Коментар

До: Откраднаха ми витара

Първоначално публикуван от каили Преглед на мнение
            Здравейте,случи ми се нещо адски гадно,в сряда/26.11.2008/ми откраднаха джипа бях го паркирала пред блока./софия жк.борово/веднага отидох в 6-то подадох жалба,после в булстрад и така както си му е редът.засега няма никакъв резултат.витарката беше доста старичка но хващаше око/91г.2 врати със свалящ се твърд таван.беше много маневрена и пъргава,катерех бордюри,преодолявах задръстванията с лекота и до слънчев бряг за 5ч.ме закара!вързаха ми ръцете с тая кражба сега карам на мъжа ми старата-омега 2.5 бензин,все едно карам тролей девятка и един звук вади-настръхвам като изреве.искам си мойта кола макар и старичка.ВИТАРА цвят ЧЕРВЕН с черен хардтоп.на двете врати има следи от лепенки на СЛОНЧЕТА.рег:СA 2345 ВС,....ако я видя ще я позная дори и да са я пребоядисали имаше по-особени прагове

Темата е от преди година и все пак - видиях кола, която отговаря на описанието (без следите от лепенки на слончета). Може и да е "лъжлива тревога" - беше с други номера (с 022* **) и цвета беше по-скоро бордо, отколкото червен. Видях я близо до Борово - на ъгъла на ул.Кестенова гора и бул. Гоце Делчев. Ако описанието на колата не беше толкова литературно, темата - разводнена и имаше барем една снимка, щях да съм по-полезен или поне да не спамя и аз Поздрави
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 23-01-10, 12:54.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X