някой май не иска да се разчуе как се мерят времената и как се определя класирането ШУМЕН 4х4. темата е изтрита най вероятно от модератора сико
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде изчезна темата за променения резултат?
Свий
X
-
До: каде изчезна темата за променения резултат
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениенякой май не иска да се разчуе как се мерят времената и как се определя класирането ШУМЕН 4х4. темата е изтрита най вероятно от модератора сикоНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнениеТемата не е изчезнала - обединена е с темата за състезанието.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнениеТемата не е изчезнала - обединена е с темата за състезанието.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеРедно е да се остави поне празна тема с пренасочване и/или пояснение.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеКъде да ви го оставя това пренасочване.
Ми....Дето си беше....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнениеАми нали това се опитвам - да пренасоча човека къде да търси. Аз не съм модератор, просто следя темата.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениенякой май не иска да се разчуе как се мерят времената и как се определя класирането ШУМЕН 4х4. темата е изтрита най вероятно от модератора сико
Преместих всичко в оная фенската.
Коментар
-
Пламене, а какво друго, освен глупости може да се пише за подобно "състезание"? Още преди състезанието, на всички, които ме попитаха, дали ще ходя, отговарях едно и също: Няма, защото това е псевдо-състезание, в което или правилникът се променя, след състезанието, или времената се нагаждат...
За съжаление, се оказа, че и тази година е същото...
Трябва да се пише какво се е случило, защото само след година, нещата ще изглеждат по същия начин, или още по-зле!
Темите пак са заключени и старателно почистени. Само хвалебствия, както и от отминалите години...
След година, пак ще започне голямото изхвърляне, колко велико състезание се заформя и т.н. и т.н. и пак ще отидат хора, които и не редполагат какво ги очаква, подобно на новия екипаж от Приморско. После пак ще има заключени и изтрити теми... и до кога така?
П.П. Всички теми, включително и фенската, пак са заключени!Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
ако так се заключват никога няма да се разбере кое е правилно кое не , и какво заключи се тема после веднага се пуска друга , и друга , на мене лично не ми е зор какво ми е истрито ,заключено,преместено , просто не ме итиресува , но има хора дето държът на това и се дразнят поне да им се обясни ли , де да знам и азПоследно редактирано от Юли; 12-12-08, 14:32.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Фенската тема е заключена защото е изчерпана. След десетата страница мненията започнаха да се повтарят. Дъвчи се едно и също без нищо ново.
В темата няма изтрити мнения.Под мненията които са редактирани пише от кой и защо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар