По коледа мислим да ходим до Анкара, но имам едно притеснение. Чух че не пускали коли над 20г. на границата. Има ли нещо вярно в това?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пътуване до Турция
Свий
X
-
До: Пътуване до Турция
На турската граница ще те върнат, ако колата ти е под деведесета година.Първоначално публикуван от Веселин (linux.lab)По коледа мислим да ходим до Анкара, но имам едно притеснение. Чух че не пускали коли над 20г. на границата. Има ли нещо вярно в това?
-
Ех, що нямаше такъв закон и за жената....Първоначално публикуван от haki Преглед на мнениеНа турската граница ще те върнат, ако колата ти е под деведесета година.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеЕх, що нямаше такъв закон и за жената....

Можеш да я излъжеш че вече има 

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Това си е голяма дивотия на комшиите.... Бас хващам, че срещу 20 $ ще си влезеш като пич.... По-важното е, че има доста 20, 30 и дори 40-годишни автомобили поддържани в по-добро състояние от 5 годипни трошки.... Да не говорим за модели на Мерседес, Ягуар, Ролс и т.н., които струват и в прав и пв преносен смисъл повече от новите еднакви сапунерки.....
Коментар
-
Педофил такъвПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеЕх, що нямаше такъв закон и за жената....

Забраната е заради "дребните трафиканти",които използват само такива мъртвелници за да не ги боли много,когато ги конфискуват.Първоначално публикуван от горби Преглед на мнениеТова си е голяма дивотия на комшиите.... Бас хващам, че срещу 20 $ ще си влезеш като пич.... По-важното е, че има доста 20, 30 и дори 40-годишни автомобили поддържани в по-добро състояние от 5 годипни трошки.... Да не говорим за модели на Мерседес, Ягуар, Ролс и т.н., които струват и в прав и пв преносен смисъл повече от новите еднакви сапунерки.....Последно редактирано от cveti; 22-12-08, 23:39.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар