Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола с Пълномощно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кола с Пълномощно

Здравейте, преди месец-два си взех едно фордче - таунус, но и собственика от който го взех също беше с пълномощно, собственичката е някъде по чужбина и няма намиране ...

Същинския проблем е ,че колата е регистрирана в друга община, Софийска ако трябва да съм точен, и с това пълномощно не мога да я пререгистрирам, не мога и да си я продам защото ми трябва една от онези сините декларации. - колата е със старите номера и не виждам начин да я откарам в София, освен на рампа или на самоход, първото е ужасно скъпо, а второто ужасно рисковано...

В главата ми се върти нещо от рода на, транзитни номера, или някакъв документ който да уверява КАТ-софия че в моята община ще ми поставят номера издаден ми примерно от "ДЪРВЕНИЦА" проблема е че с това пълномощно незнам дали ще ми позволят въобще да направя нещо...

В задънена улица съм ще се радвам на всякакви съвети.
    Последно редактирано от crimson_tide; 29-11-08, 15:28. Причина: Грешки

До: Кола с Пълномощно

В пълномощното не пише ли, че можеш да я продадеш на себе си? Говори ли с нотариус, дали не може да се "заобиколи" декларацията, ако наистина е необходима?

Коментар

Първоначално публикуван от crimson_tide Преглед на мнение
      Здравейте, преди месец-два си взех едно фордче - таунус, но и собственика от който го взех също беше с пълномощно, собственичката е някъде по чужбина и няма намиране ...

Същинския проблем е ,че колата е регистрирана в друга община, Софийска ако трябва да съм точен, и с това пълномощно не мога да я пререгистрирам, не мога и да си я продам защото ми трябва една от онези сините декларации. - колата е със старите номера и не виждам начин да я откарам в София, освен на рампа или на самоход, първото е ужасно скъпо, а второто ужасно рисковано...

В главата ми се върти нещо от рода на, транзитни номера, или някакъв документ който да уверява КАТ-софия че в моята община ще ми поставят номера издаден ми примерно от "ДЪРВЕНИЦА" проблема е че с това пълномощно незнам дали ще ми позволят въобще да направя нещо...

В задънена улица съм ще се радвам на всякакви съвети.
      Имах подобен случай, отиваш в данъчното и обясняваш какъв е случая.Те ти издават декларация че собствениците нямат задължения и отиваш на нотариус.Чувал съм че има нотариуси, при които може да минеш метър
      Това го направихме във Варна и там стана, в София дали ще се съгласят данъчните не знам
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

1.Всеки град КАТ дават транзитни номера-за фирма до 1 месец ,а не на фирма 15 дни валидност. 2.Ако предишния собств. има упоменато в пълном. ,че може да ти я продаде-,това му дава право да доведе сделката до край,т.е. да изкара декларация на упълномощителите,че не дължат данъци за конкретния случай.

Коментар

Имай предвид, че вероятността данъците на тази кола да не са плащани е точно 100 процента, и не можеш да я прехвърлиш/продадеш без да ги платиш.

Коментар

Първо иди до КАТ Дървеница и питай "Нотариусите" които са в едни бараки отдясно по посока на сградата на КАТ ако не ти измислят начин , значи действително имаш проблем с регистрацията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X