Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кражби на джипове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кражби на джипове

Нещо зачестиха напоследък... Четох поста на колегата с Тойотата, който подхвърли че има поръчка за Грузия..... Може ли да се направи нещо по въпроса с краденето... В смисъл - да не седим като овце в кошарата, които ще ги заколят рано или късно, ами да измислим някакво противодействие... Не че се сещам какво може да се опре на организирани опитни джамбази.... Но все нещо може да се опита.. Някаква универсална силно забавяща и пищяща блокировка, или нещо - не знам. Като ако някой измисли нещо силно възпрепятстващо крадците да го праща на л.с. на заинтересованите и т.н. Абе нещо да се предприеме... Тя поръчката може да е за 1000 джипа.... Или може застрахователите да са се активизирали пак, ако нямат парички....

До: Кражби на джипове

Аз се сещам за един, два начина, но незнам до колко са подходящи за автомобил.Става въпрос за намиране местоположението на автомобила в момента.Даже току що ми хрумна още един доста по евтин вариант, стига полицайте да си свършат работата както трябва.Незнам до колко е уместно да ги споделя тук (макар че апашите сигурно са се сетили доста преди нас за тези неща).

П.П.На нас скоро също ни откраднаха "джип", но нашето по-скоро като бонус за апашите покрай телевизора.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ако са застрахователите, нямаше да подбират, а то само японки

Коментар

Да така е.Но и каде са застраховани?

Коментар

Как така застрахователите?Другите компаний да се опитват да свалят Алианц примерно и да крадът "нейни" автомобили ли? (понеже това чух скоро де)
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
            Нещо зачестиха напоследък... Четох поста на колегата с Тойотата, който подхвърли че има поръчка за Грузия..... Може ли да се направи нещо по въпроса с краденето... В смисъл - да не седим като овце в кошарата, които ще ги заколят рано или късно, ами да измислим някакво противодействие... Не че се сещам какво може да се опре на организирани опитни джамбази.... Но все нещо може да се опита.. Някаква универсална силно забавяща и пищяща блокировка, или нещо - не знам. Като ако някой измисли нещо силно възпрепятстващо крадците да го праща на л.с. на заинтересованите и т.н. Абе нещо да се предприеме... Тя поръчката може да е за 1000 джипа.... Или може застрахователите да са се активизирали пак, ако нямат парички....
            Въпреки, че темата е отпреди години, позволявам си да кажа, че не е съвсем без основание това за Грузия. Защото почти всяка седмица при мен идват грузинци и ме питат за джипове Тойота. Най-вече налитат на бензинови и да са автомат, а най-много се търси РАВ-4, незнам защо. Вероятната причина е, че по принцип по-малките коли се продават по-бързо, богаташите си купуват големи 'кораби' само нови, докато малките са за по-широк кръг потребители. А и за моя Гранд постоянно ме подпитват дали случайно не съм размислил и да съм решил да го продам? Значи не е само Тойота да ги радва.
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X