Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нотариус в Горубляне - къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нотариус в Горубляне - къде?

Чудех се къде да я пусна и тук май най-добре...

Колеги някой да знае къде в кв. "Горубляне" (София) има нотариус? Още не съм прехвърлил мотора и като гледам как вървят нещата, ако не намеря някой в този квартал ще се попроточат работите...
    Последно редактирано от господин никой; 20-11-08, 12:21. Причина: добавка...

До: Ноатриус в Горубляне - къде?

В регистъра на нотариусите, таково животно нЕма
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Най-близкия е в бизнеспарка в младост4 до сградата на глобул.Работи във вторник и четвъртък от 13 до 17 часа-Валентина Благоева.През останалото време има кантора на Аксаков.
      Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
      Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        Чудех се къде да я пусна и тук май най-добре...

Колеги някой да знае къде в кв. "Горубляне" (София) има нотариус? Още не съм прехвърлил мотора и като гледам как вървят нещата, ако не намеря някой в този квартал ще се попроточат работите...
        http://lex.bg/bg/notaries

Тука ги има всичките - сещам се за една в Бизнес Център АКТИВ(сградата дето е телевизия Европа след Плиска, ако идваш от центъра), но така или иначе всеки нотариус работи на базата на документи и не го интересува къде в момента е движимото имущество. Ако те интересува някой да ти препоръчам дрънни едно лично
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от iliiyan Преглед на мнение
          Най-близкия е в бизнеспарка в младост4 до сградата на глобул.Работи във вторник и четвъртък от 13 до 17 часа-Валентина Благоева.През останалото време има кантора на Аксаков.
          Ползвал ли си я скоро? Когато ходих последно преди доста месеци, от съседния офис казаха, че вече отдавна не се появявала...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

то в Горубляне законите не важат - за какво да има Нотариус?

в Интерпред има, но е скъпчия... за един колесар ни накара да правиме застрахователна оценка /15лв/ и цялата услуга излезе на купувача над 60лв... /той си го беше намерил/...

Най-бързо съм вършил работа на бул В. Левски 72 - Нот. В. Каракашев №311, тел 9866308 и при един на бул. Хр. Ботев /не му помня тел номер/

Около КАТ се навъртат и фалшиви нотариуси - ще ви вземат парите, а после може да се окаже, че такъв Нот. нЕма
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да във вторник!Новия и офис е до сградата на глобул отстрани.Там е поне от 5 месеца!
              Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
              Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                Около КАТ се навъртат и фалшиви нотариуси - ще ви вземат парите, а после може да се окаже, че такъв Нот. нЕма
                На КАТ има само един истински нотариус. Във високата сграда срещу изхода от каналите. Лошото е, че опашките за прехвърляне са големи... Тия по масичките, по-добре да се правиш, че не ги виждаш...

Коментар

Абе то проблема е че не мога да се измъкна от работа... мотора да си стои в Кърджали - няма грижи, но просто не виждам как ще смогна в работно време да стигна до нотариус...

Коментар

Абе то проблема е че не мога да се измъкна от работа... мотора да си стои в Кърджали - няма грижи, но просто не виждам как ще смогна в работно време да стигна до нотариус...
                    +1

аз по същата причина не съм си подал документи за новата книжка още от август, а мотора само успях да го прехвърля при нотариус, а в КАТ като се сетя какво е "удоволствие" и още не съм отишъл...то няма и как де...без ДВГ
                    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

ако не сменяш номера /например купил си го от София и живееш в Сф/, става бързо - подаваш само документите /без да водиш мотора, колата или ремаркето/ и чакаш след 1-2 часа да те извикат по уредбата...
                      Аз подавам документи и се връщам след 3 часа за по-сигурно... Талона е готов и ме чака...
                      Ама съм близо до КАТ, ако си от Люлин-Обеля, ще трябва да чакаш на място
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Нотариус в Горубляне - къде?

Номера май до пет години няма нужда да го сменяш... нещо такова ми се върти в главата...

Коментар

Ако можеш сутрин рано,мога да запазя час в КАТ при нотариус Богданов.Така всичко ще отнеме 15-20 минути.
                          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X