Един колега ми разказа че имало спецялно фолйо прозрачно дето се лепва на джипката от странни за да не се одраска боята, то е тип гумен някаъв , дали е така или има други начини да се предпази боята при офф родско каране в гората!?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
има ли таково предпазило
Свий
X
-
До: има ли таково предпазило
http://solutions.3m.com/wps/portal/3..._the/Consumer/
Абе за имане - има, ама сигурен ли си че ти се занимава с тази часовникарска работа? Като ги гледам по снимките някои от пичовете къде се завират май и рифелова ламарина нитована за колата няма да ти помогне. Такова тиксо сам виждал на Порше в предната част на задните издути кълници, от хвърчащи камъчета все се белеше. За тази цел работи, за клони..???
-
Каквото и да сложиш ако е качествено ще е на цената на едно боядисване
Между другото някъде във форума имаше една тема за фолио което се ползваше за смяна на цвета на колата. Май някакви руснаци го правеха. Може и да продават прозрачно ?Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнениеЕдин колега ми разказа че имало спецялно фолйо прозрачно дето се лепва на джипката от странни за да не се одраска боята, то е тип гумен някаъв , дали е така или има други начини да се предпази боята при офф родско каране в гората!?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеКаквото и да сложиш ако е качествено ще е на цената на едно боядисване
Между другото някъде във форума имаше една тема за фолио което се ползваше за смяна на цвета на колата. Май някакви руснаци го правеха. Може и да продават прозрачно ?
Коментар
-
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
С моя наистина скромен опит, мога да кажа едно: Гората си е гора, града си е град - компромиса е минимален! Аз, като представител на по-слабата във финансов смисъл класа, ви гарантирам, че две хубавини накуп няма! За тези от моята порода истината е една - драскане и пастиране.Друг лек няма.В града трябва да си "готин" , а в гората проходим! Това е! И то със всичките му последствия върху боята на колата и психиката на водача. В този аспект моята машина вече мяза на ГЪЗ, ама има фарове, стопове, чистачки, пръскалки и пр. "екстри" в наличност. Това ми стига. Бъдете здрави!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар