Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неуспешен опит да откраднат Джипа ми днес...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неуспешен опит да откраднат Джипа ми днес...

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
    Привет!
    Здравейте приятели...
    Добре, че сте вие да ме развеселите...
    Ваньо сериозно се замислям за това което сподели...
    Момчета май сте прави..."Народната Милиция" ми съобщи, че след като няма големи щети нямало смисъл да пускам жалба...това го оставам без коментар...
    Утре ще говорим и със застрахователите...
    Явно алармата е писнала и не са могли да я спрат...отказали са се...
    Надявам се родата да помогне да ги открия...утре ще отида при единия и при другия братовчед...да вида те какво ще кажат...
    Ако ги откриеш пусни една темичка тук във форума : може със заглавие : Подарявам крадци за обща употреба ... ама ще има много желаещи да ги вземат, най добре ги пусни на търг
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Привет!
      Добри разбира се, че ще ги пусна...нали за това написах тази тема...
      Моля се на Господ, родата да ги открие...това се е случвало и преди...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Привет!
        Здравейте приятели...
        Добре, че сте вие да ме развеселите...
        Ваньо сериозно се замислям за това което сподели...
        Момчета май сте прави..."Народната Милиция" ми съобщи, че след като няма големи щети нямало смисъл да пускам жалба...това го оставам без коментар...
        Утре ще говорим и със застрахователите...
        Явно алармата е писнала и не са могли да я спрат...отказали са се...
        Надявам се родата да помогне да ги открия...утре ще отида при единия и при другия братовчед...да вида те какво ще кажат...
        Орлине, искам да направя едно признание !!!!
        Аз бях човека дето се опита да ти открадне Витарата, ама то нямаше да бъде открадване амиии само на заем за една вечер да сменя двигателите с този на моята и утре щях да ти я върна Ама тази пуста аларма...на, включи се и нищо не направих.Този двигател го сънувам от...много време ши знайш'
        Шегувам се разбира се, но се радвам че малко те разсеяхме.Аларма с гсм е много добра инвестиция, радвам се че си се замислил за тази идея.И както каква Васко - Колонал, автокаско му е майката, някой леф повече ама поне си по-спокоен.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          Орлине, искам да направя едно признание !!!!
          Аз бях човека дето се опита да ти открадне Витарата, ама то нямаше да бъде открадване амиии само на заем за една вечер да сменя двигателите с този на моята и утре щях да ти я върна Ама тази пуста аларма...на, включи се и нищо не направих.Този двигател го сънувам от...много време ши знайш'
          Шегувам се разбира се, но се радвам че малко те разсеяхме.Аларма с гсм е много добра инвестиция, радвам се че си се замислил за тази идея.И както каква Васко - Колонал, автокаско му е майката, някой леф повече ама поне си по-спокоен.
          Привет!
          Ваньо ами тя моята е с пълно каско...даже тия от Лев Инс недоумяват как са се осмелили да я пипнат...
          Пък за маторя...май януари или февруари ще се ходи в Германия за около 10 дена...служебен транспорт дал господ тъй, че ако ми кажете какво да зяпам по моргите...пък и дано да имаме време...дане е като последният път дзак и айде на зад...няма проблем...и парите не са проблем тъй, че само да излезне нещо...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

Предлагам да престанете, защото напълнихте темата със СПАМ! Имайте впредвид, че форума е сериозен, пишете тук само неща, които пряко касаят случая, ако ви се чати, има подфорум и за това-правете го там!
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Предлагам да престанете, защото напълнихте темата със СПАМ! Имайте впредвид, че форума е сериозен, пишете тук само неща, които пряко касаят случая, ако ви се чати, има подфорум и за това-правете го там!
              Пепи, мести я. Аз не виждам какво повече може да се направи в тоя случай.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

ами... хм. ако ще хм ги ....хм, презервативите от мен, а, с ОГРОМНА отстъпка ... хъм
                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Привет!
                  Тъкмо се връщам от застрахователите и сервиза за аларми...
                  След огледа на колата се установи, че най вероятно са натиснали стъклото на вратата и от там са вкарали нещо с което да я отворят...тъй като и алармата и имобилайзера са барани май ще трябва да се пренастройват...
                  Научих нещо което може би ще е важно за другите колеги на които са успели да откраднат джипките...Значи след като Б-я влезна в Еврозоната нашите почти не барат...основно това са гастрольори от съседни нам държави които не са в Евросъюза и колите се изнасят за там...
                  За мое съжаление все още не съм научил кой се е опитвал да открадне моята...надявам се да узная...
                  Последно редактирано от hun_ter; 14-11-08, 12:42.
                  Е. Абу

Коментар

..."Народната Милиция" ми съобщи, че след като няма големи щети нямало смисъл да пускам жалба...
                    Естествено. Нали ще им седи в статистиката и ще им яде премиите... и за големи щети няма смисъл, от гледна точка на милицията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Естествено. Нали ще им седи в статистиката и ще им яде премиите... и за големи щети няма смисъл, от гледна точка на милицията.
                      А за какво ни е милицията???
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        А за какво ни е милицията???
                        Организирай протест на учители и ще разбереш

Коментар

Вече не ми прави впечатление,че ми разбиват колите.Важното е да не си тръгват с тях,застрахователите си плащат.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Привет!
                            Виждам, че някой модератор ми е преместил темата...не се сърдя, но дано не му идва на главата това което изживях аз вчера за няколко часа...както и да е...живота продължава...
                            Все още не губя надежда, че ще открия крадците...
                            Е. Абу

Коментар

От: Неуспешен опит да откраднат Джипа ми днес...

Абе колега каква е тая твойта рода дето толкова я споменаваш?И от думите ти оставам с впечатление че едва ли не познават всички местни крадци в района. И освен ако не са полицаи с какво се занимават ако не е тайна?
                              Ники

Коментар

От: Неуспешен опит да откраднат Джипа ми днес...

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
                                Абе колега каква е тая твойта рода дето толкова я споменаваш?И от думите ти оставам с впечатление че едва ли не познават всички местни крадци в района. И освен ако не са полицаи с какво се занимават ако не е тайна?
                                Темата е от преди 3 години. Най-вероятно са ги изпозаключили крадците....
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X