Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко е реално активен Форума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колко е реално активен Форума?

Понеже не съм участвал в състезания по оф роуд,а съм започнал от картинг,рали,раликрос в републиканския шампионат,то за getdown състезател ли съм или не.
    Автомобилният спорт ми донесе само безпаричие,а в този форум участвам не толкова заради джипките,а най вече защото интелектуалното ниво на участниците е много над средното и всеки допринася с нещо с многото теми и многото постове в тях.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Участвала съм в състезания по крос кънтри с бегачи, екстремен четирибой - (фигури бънджи, каяк, байкинг и спортно катерене), изкачване на високи сгради в 2 града (веднъж Бургас и Стара Загора 3 пъти) с техника на единичнити въже, ориентиране, спортно катерене, надбягване с коне, няколко олимпиади по математика и литература , надяждане с палачинки, плюене на костилки от маслини ... и още доста състезания ... какво значение има в колко състезания е участвал всеки (активно) ??? Особено като не е указано по какво .....
      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Взел съм участие,в над 5 състезания и съм много добра публика.Направо разбихте човечеца,ама така трябва като се пускат необмислени теми,с още по необмислени анкети.Единственото обмислено ,както прочетох и по горе в постовете,е мястото на темата.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
          Взел съм участие,в над 5 състезания и съм много добра публика.Направо разбихте човечеца,ама така трябва като се пускат необмислени теми,с още по необмислени анкети.Единственото обмислено ,както прочетох и по горе в постовете,е мястото на темата.

+5 :
          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Здравейте, съвсем нов регистриран съм във форума.
            Прочетох внимателно всички правила, знам че трябва да имам определен брой мнения, преди да стана пълноправен участник във форума, съгласих се, че това е наистина редно, направих регистрация, от форума я потвърдиха.
            Зарадвах се е се опитах да вляза в някои от темите, които ме интересуват. Не съм търговец, просто се нуждая от информация по доста от темите на форума. Ако успея да вляза, сигурен съм, че ще имам доста въпроси, а по някои теми евентуално да дам и своето мнение. Оказа се обаче, че не мога да вляза в нито една от темите, дори и да я разгледам. Помогнете ми, ако нещо бъркам да вляза нормално да разгледам темите от форума.
            Сигурно има сериозна причина за всички тези рестрикции, но как да стана активен участник, като дори не мога да разгледам темите от форума? Само с кръводаряване и благотворителност ли?
            Извинявам се, ако нещо не съм разбрал! Просто ми е нужна информация. Помогнете ми да я получа!

Коментар

Първоначално публикуван от spasss Преглед на мнение
              ....................
              А как написа този ферман?
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Прочетох внимателно всички правила, знам че трябва да имам определен брой мнения, преди да стана пълноправен участник във форума, съгласих се, че това е наистина редно, направих регистрация, от форума я потвърдиха.
                Зарадвах се е се опитах да вляза в някои от темите, които ме интересуват. Не съм търговец, просто се нуждая от информация по доста от темите на форума. Ако успея да вляза, сигурен съм, че ще имам доста въпроси, а по някои теми евентуално да дам и своето мнение. Оказа се обаче, че не мога да вляза в нито една от темите, дори и да я разгледам. Помогнете ми, ако нещо бъркам да вляза нормално да разгледам темите от форума.
                Сигурно има сериозна причина за всички тези рестрикции, но как да стана активен участник, като дори не мога да разгледам темите от форума? Само с кръводаряване и благотворителност ли?
                Извинявам се, ако нещо не съм разбрал! Просто ми е нужна информация. Помогнете ми да я получа!
                Проверете за повече информация тук: Ограничения в портала за новите потребители.
                Всъщност, на много места можете както да четете, така и да пишете.
                Успех.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ето едно мнение от съседна тема. Не е мое, но сметнах, че за пореден път ще покаже на getdown що за хора има тук. В никакъв случай не се заяждам, пък и той не е направил нещо адски нередно- пуснал е темата в спам. Пак казвам- не се заяждам с никого и мразя кавгите. Просто трябва да се разбере, че в този форум интересите, идеите и начините на мислене на хората (муцуни, скици, пичове и т.н.- кой от кой по- интересен, умен, забавен, мъдър), надделяват над тоновете желязо и горива в което и да е състезание. Ето и цитата:
                  Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                  Гласувах с НЕ!
                  Понятието offroad доста надминава разбирането за някаква машина, която се движи извън пътя. Тук има доста полезни за форума хора, които не притежават подобна машина и други които дори не желаят да ползват МПС.
                  Мисля, че всеки има свободата да напише в подписа си, превозното си средсво, и не е необходимо да се вкарва като опция.
                  Но съм точно на обратното мнение, за коректното посочване на населеното място!
                  Поздрави!
                  JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

И аз не съм участвал в състезания, защото нямам възможнотст и умения за момента, не че нямам желание
                    И аз основно чета във форума, защото има доста интерестни и полезни теми. Пиша основно в дискусиите и новините, защото за момента не мога да помогна с кой знае какво, но ако видя възможност да съм полезен веднага ще откликна

Коментар

ОбъркАл си рейса, Пич. Или пък може би този не на място въпрос си пасва с тази неуместна тема.
                      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                      LZ1YBB

Коментар

Вие си говорите, а човека, пуснал темата и анкетата, така и не се е обадил повече.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Зарадвах се е се опитах да вляза в ...
                          Мисля, че това е отговора, който търсиш:

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Нищо по-лесно от това да добиете права..., или напишете поне едно смислено мнение на каквато и да е тема което да е полезно на другите... ако ще и рецепта за баница да е... Идете на която и да е доброволна акция организирана тук..., помогнете в някоя инициатива организирана тук..., намерете си поне един активен участник който да ви даде референция... и т.н. С други думи направете каквото и да е в полза на другите...
                          П.П. По основната тема - май каквото има да се каже е казано вече...
                          Последно редактирано от tef4o; 17-11-09, 11:14.
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз ще се изкажа точно по темата - учасвала съм в 5 олимпиади по математика и 2 концерта с китара. Състезавала съм се 3-4 пъти с мотор - т.е. АЗ срещу МОТОРА!!! Състезавах се и с Полото веднъж, но резултата беше 1:0 за камиона

Това е от мен - състезателна натура Виолета

Поздрави с най-добри чувства към автора на темата
                            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Не съм иичел темата, така че може се изкажа неподготвен.Защо не помислите, нямаше ли да ги бием по мнения и теми, ако и тези в спама се зачитаха?Имам регистрация в още четири теми и там даже няма СПАМ отдел
                              Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Аз пък съм квартален шампион на 4 х 100 грама сливова с шопска. Ненадминат съм откакто навърших пълнолетие, щото преди това не ме включваха в генералното класиране, а си нямахме хоби и джуниор...
                                Също така, като бях трети клас, преди да падне бай Тошо, спечелих първа награда на конкур(с) за рецитали на тема против пиенето с фразата "пиян човек, съдран чувал"... Така че- наздраве!!!
                                Загледайте ми аватара, на тия двамцата съм им треньор, така че...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X