Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес трябва да си върнете часовниците с един час назад.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Днес трябва да си върнете часовниците с един час назад.

Ако някой се е прецакал и е станал, да се връща бързо в леглото и да си доспи.

До: Днес трябва да си върнете часовниците с един час назад.

Благодаря. Ама защо не пусна темата вчера? Сега след кафето да си доспиваме... То вече почти съм в колата за работа Но пък чувството, да разбереш, че си подранил малко след като си мислил, че пак си се оспал не е толкова лошо.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Явно не съм единственият който е на работа в неделя

Поздрави

Коментар

Не си единственият.

Но дали аз съм единственият, който (въпреки известна астрономическа грамотност) винаги се обърквам с това какво значи преместване на часовника назад (напред). Например, снощи и днес зададох на трима-четирима познати въпроса:

Добре де, ако с новото време отида на работа по стария часовник, какъв ще съм - закъснял или подранил?

Само един отговори правилно без да се замисли въобще...

Освен това днес един мой колега разви интересна идея - и много ме е яд, че не съм се сетил по-рано за нея. Той смята за уместно времето да се сменя с по един час (назад или напред, нЕма значение) всеки ден или поне всяка седмица. Тогава животът ще стане много интересен, омразният на децата следобеден сън - по-приемлив и т.н. И нощният живот ще може да се развива на светло. И един куп други плюсове и привлекателности...

Сигурен съм, че тази идея ще ви хареса. А най-много ще хареса на Симеон - единственият в човечеството човек, който ратува да бъде улеснена математиката, като се закръгли числото "пи" на 3,00.

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X