Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся колега от София за една услуга

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся колега от София за една услуга

Здравейте КолегиНужна ми е малко помощ /услуга/ относно една част която трябва да се вземе от една авто морга в София и да ми е изпрати по куриер с наложен платеж ,понеже авто моргата не работила с куриериЧастта ми е запазена и предсатавлява зъбно колело за разпределителен вал.Трябва да им се плати 80 лв а после аз ще ги предам на куриера.
    Благодаря предварително
    Това ми е номера за връзка 0896677703 Жоро. Евентуално който реши да ми направи услуга за да му дам кординатите на Авто моргата

До: Търся колега от София за една услуга

Дай да видим къде е моргата друже ,пък ако смогна и е някъде наблизо ще ти помогна

Коментар

Къде е моргата - може и аз да успея да организирам нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
        Къде е моргата - може и аз да успея да организирам нещо.
        Горе след поделенията на Враня .В уличката на Ан-кол.Аз ще се пробвам да стигна утре дотам,ако успея да се измъкна от работа по-рано

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
          Горе след поделенията на Враня .В уличката на Ан-кол.Аз ще се пробвам да стигна утре дотам,ако успея да се измъкна от работа по-рано
          Ок Благодаря на Veritas & Stuntman Mike

Коментар

Жоре в Четвъртък съм в София/то всъщност през ден съм/,точно от там минавам
            Ако трябва ще ти го докарам и до Асеновград.
            Ако решиш звъни
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

до четвъртак ако не сте се организирали ми звънни на 0888 995 995 - Димитър. Ще имам взимане даване с Еконт и ще ти го пусна с наложен до поискване. Само си уговори бакиите с тия от моргата

Коментар

Коя автоморга? Да не е "Даро"?!!!

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
                  Жоре в Четвъртък съм в София/то всъщност през ден съм/,точно от там минавам
                  Ако трябва ще ти го докарам и до Асеновград.
                  Ако решиш звъни
                  Благодаря КрасиЩе го имам изпредвит ако утре Veritas или някой от колегите от София които се отзоваха на молбата ми са заети и не могат да го вземат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                    Коя автоморга? Да не е "Даро"?!!!
                    Не е Даро !!!!!Между Анкол и Даро се намира

Коментар

Щом не е "Даро" има шанс часта ти да е читава.

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                        до четвъртак ако не сте се организирали ми звънни на 0888 995 995 - Димитър. Ще имам взимане даване с Еконт и ще ти го пусна с наложен до поискване. Само си уговори бакиите с тия от моргата
                        Благодаря за отзоваването колегаЧастта е запазена и пазарена !!Само трябва да се вземе За първи път ми се случва Авто морга която да не използва куриерски услуги

Коментар

еми звънни днеска следобяд или утре сутринта дами дадеш инфо и кординати

абе знаеш ли че сега се сещам че тука във форума някой беше писал за проблемна морга в района. Я се разрови малко за тая тема да не се окаже че ....
                          Иначе е нормално джамбазин или подобен род хора в бранша да не се занимават с куриери, като че ги е страх от тях.
                          Иначе за хората които не са запознати с К услугите ще вметна че:
                          Чрез еконт можете да изпращате всякакви стоки, от писмо до пале. Другото което имат като опция (освен наложения платеж) е че можеш ако е упомоменато да платиш и приемеш пратката след като си я видял и проверил. Просто при получаване куриера отваря кашона, плика и каквото или да е, поглеждаш дали е това което си поръчал и тогава приемаш и плащаш "наложения".
                          Не се опитвам да ги рекламирам просто с тях работя и имам наблюдения. Както и това че в централния им офис можеш магазин за авточасти да отвориш. Минават от джанти до задни мостове

Коментар

В събота сутринта пътувам от София за Чепеларе и минавам през Асеновград.Но нямам начин да ходя до моргата.Мога да закарам чарковете до Асеновград.Ако някой колега от София може да ми ги даде до петък вечерта,ще ги закарам.В неделя вечер се връщам обратно.Телефона ми е:0887770735.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              В събота сутринта пътувам от София за Чепеларе и минавам през Асеновград.Но нямам начин да ходя до моргата.Мога да закарам чарковете до Асеновград.Ако някой колега от София може да ми ги даде до петък вечерта,ще ги закарам.В неделя вечер се връщам обратно.Телефона ми е:0887770735.
                              Благодаря Колега Разбрал съм се с krasi_kros за утре да мине от там и да ми е вземе частта и донесе до Пловдив
                              Още един път Благодаря на Всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X