Здравейте на всички.
Аз, както се вижда (май) съм нов тук. Регнах се вчера, но за двата дни четене не успях да намеря информация къде ви е стандартното място за каране. В смисъл - както на тунинг манията стандартното им място (за събиране и фукане кой какво има) беше на самолетната писта в кв. Божурище, така и вие би трябвало да имате такова - място, където да карате и в същото време и почитателите на всичко с 4+ гуми да могат да ви позяпат как карате.
За предпочитане е това място да е около София, но и да не е - ще се оправим някак.
А вторият ми въпрос е: кажете някакви комп. игри с офроуд коли, които да не искат повече от 64 МБ видео (за момента толкова мога, догодина - повече
) и не повече от 512 РАМ. В момента превъртам за 4-ти път Screamer 4x4 и да си призная - до сега каквото и да съм пробвал по-ново винаги Scr4x4 го бие отвсякъде. Тоест, до сега не съм намерил по-добро от класиката, но ми се ще да пробвам още заглавия.
Тенкс фор йоър атеншън.

А вторият ми въпрос е: кажете някакви комп. игри с офроуд коли, които да не искат повече от 64 МБ видео (за момента толкова мога, догодина - повече

Тенкс фор йоър атеншън.

Коментар