Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Два въпроса от автофен без книжка. :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Два въпроса от автофен без книжка. :)

Здравейте на всички. Аз, както се вижда (май) съм нов тук. Регнах се вчера, но за двата дни четене не успях да намеря информация къде ви е стандартното място за каране. В смисъл - както на тунинг манията стандартното им място (за събиране и фукане кой какво има) беше на самолетната писта в кв. Божурище, така и вие би трябвало да имате такова - място, където да карате и в същото време и почитателите на всичко с 4+ гуми да могат да ви позяпат как карате. За предпочитане е това място да е около София, но и да не е - ще се оправим някак.

А вторият ми въпрос е: кажете някакви комп. игри с офроуд коли, които да не искат повече от 64 МБ видео (за момента толкова мога, догодина - повече ) и не повече от 512 РАМ. В момента превъртам за 4-ти път Screamer 4x4 и да си призная - до сега каквото и да съм пробвал по-ново винаги Scr4x4 го бие отвсякъде. Тоест, до сега не съм намерил по-добро от класиката, но ми се ще да пробвам още заглавия.
    Тенкс фор йоър атеншън.

До: Два въпроса от автофен без книжка.

Първоначално публикуван от SGC Преглед на мнение
    За предпочитане е това място да е около София, но и да не е - ще се оправим някак.

Коментар

До: Два въпроса от автофен без книжка.

( Там е NORAD
      SGC = Star Gate Command
      Човека изглежда гледа много филми )

Добре дошъл
      Последно редактирано от deyan_h; 12-10-08, 18:24.
      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X