Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF мания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CRF мания

Днес имах честта да покарам HONDA-CRF 230 F.
    Да ме извинят всички фенове, обаче е пълен мъртвец.Докарана е преди месец от САЩ и не бях виждал такъв модел.Много интересно ми стана и викам да врътна едно кръгче,но се разочаровах тотално.
    Мотора е около 2000 год.
    Ел стартер.
    Дискова спирачка само отпред.
    Въздушно охлаждане.
    Метална рама.

От: CRF мания

Хонда CRF 230 е мотор за любители, начинаещи и кросисти без големи претенции.
    Двигателя е едноцилиндров , въздушно охлаждане , 4-ри тактов 223cc , алуминиев картер, 19 коня.
    Шестстепенна скоростна кутия , електрически стартер и карбуратор 26мм.
    Седалката е по-широка и по-удобна в сравнение с другите аналози, резервоара е 7,2 литра.
    Мотора е характерен с малкия си разход. 1 -1,5л. на час здраво каране на черно.
    Това от което повечето се оплакват е окачването - прекалено меко. Ако си до 80 килца няма проблем, но при по-голямо тегло мотора се "огъва", особено при скоковете.
    Но това е. Мотора е замислен и създаден за хора които тепърва навлизат в света на ендурото. Стъпва се лесно на земята - седлото му е ниско на 865мм. Това особено при по-ниските е от голямо значение.
    CRF 230 е лек, само 107 кг. , изключително удобен и лесен за каране.
    Така че ако тези 19 коня не са достатъчни може да хвърлиш едно око на CRF 250 R - 2008. Там вече охлаждането е водно, конете са 43,5 и орането е здраво...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:crf230.JPG
Прегледи:1
Размер:85.0 КБ
ID:5361756

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X