Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател от ГАЗ-ка в лека кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Двигател от ГАЗ-ка в лека кола

Първоначално публикуван от bezpytnik Преглед на мнение
    ти от къде си? и аз имам някакви идеи за този мотор но при мен е малко по различно...ако си рекъл да си играеш с газка на тойота не се притеснявай да го направиш! нее чак толкова сложно ако речеш.много от технологиите в днешно време са били отричани преди...аз имам фиат 500 модел 38-ма и мислех за нещо подобно като теб...в моя случай двг-то от газ е...колкото колата ми

Пиши, кво те интерсува...?

Коментар

Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнение
      Пиши, кво те интерсува...?
      значи-ако разменя маховика и съединителя на газката с волгов и сложа скорости волгови но от 21-ца няма ли да е по добре... те са 3 и задна.

Коментар

Първоначално публикуван от bezpytnik Преглед на мнение
        значи-ако разменя маховика и съединителя на газката с волгов и сложа скорости волгови но от 21-ца няма ли да е по добре... те са 3 и задна.

Пич, първо ще ти представя моята теория.А, ти помисли.
        Значи, агрегата е V8.Това ще рече, че една 5-нна ск. кутия би му дошло нормално и без да се мъчи.А, за шофера-по голям избор към предавателното число на дефиринциала.Такава ск. кутия-волгова струва 1800лв. нова.Виж, това за маховика и съединителя си е идеяДруг е въпроса, че по темата с тези два автомобила съм си кръгла нула.Демек не съм парчетосвал такива парчета.Но иначе, съм си въз изобретателен.Дори и прекалено... за жалост на жена ми.Дават ми и други идей, за по-бързооборотен мотор, и шестак, и цена за мотор-ск. кутия-дефиринциал-само 700лв.Но аз съм лаком и искам усещането от осмака.Това е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X