Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся човек на остров Калимантан ! Спешно !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся човек на остров Калимантан ! Спешно !

Случайно някой да има познат или приятел в Калимантан или по точно Банджармасин . Не се шегувам, трябва да се провери дали една стока която сме поръчали е на склад на пристанището
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

До: Търся човек на остров калимантан ! Спешно !

ако си намери подобна информация , аз ще съм наи гордия човек че се познавам с вас не се шегувам , късмет колега
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Потърси някой в скайпа от там, не може да няма някой отзивчив Калимантанец, моще и да помогне. Абе колко население има тоя остров, някой знае ли?

Коментар

http://images.google.bg/images?um=1&...82%D0%B0%D0%BD

аз намерих нещо , маи е нищо но все пак
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Калимантан е индонезийската част на остров Борнео. Индонезийците наричат Калимантан целия остров.
          Добри, ако не намерш на Калимантан, имам познат на остров "Света Анастасия", обади ми се, ще ти дам мобилния му телефон...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Потърси някой в скайпа от там, не може да няма някой отзивчив Калимантанец, моще и да помогне. Абе колко население има тоя остров, някой знае ли?
            Може Митак, и аз първо за това се сетих но в скайпа излизат 3ма човека в целия калимантан

ако си намери подобна информация , аз ще съм наи гордия човек че се познавам с вас не се шегувам , късмет колега
            Аз също Юли, за това опитвам тук .

Калимантан е индонезийската част на остров Борнео. Индонезийците наричат Калимантан целия остров.
            Добри, ако не намерш на Калимантан, имам познат на остров "Света Анастасия", обади ми се, ще ти дам мобилния му телефон...
            Мерси Джорджо, ще го имам предвид
            Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

v0id пробва ли чрез www.indonesia.bg . Виждам, че има и телефони на мисията им тук и може да помогнат да намериш човек който да или директно да те свържат с пристанището.

А можеш и директно в нашето консулство там да пробваш, макар и да не съм сигурен дали мисията още съществува.
              INDONESIA, DJAKARTA 10310Embassy of the Republic of Bulgaria34-36, Jalan Imam BonjolТелефон 0062 21) 390-40-48Факс: ( 0062 21) 315-14-33e-mail: bgemb.jkt@centrin.net.id
              Ама като знам какви са ни консулите по по-далечните и малкоизвестни нам места, съм малко скептичен.
              Дано сме помогнали!
              ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
              lre-bulgaria.org

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X