Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Глупости покрай членство в ЛРЕБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Глупости покрай членство в ЛРЕБ

Браво, изведнъж толкова много почитатели на марката!
    Надявам се да са толкова, че и повече, когато дойде времето и за членския внос...
    Последно редактирано от Yaro; 02-10-08, 11:47.

До: Важна информация за членовете и кандидат-членовете на Ленд Ровър Ентусиастс

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    ...........................Надявам се да са толкова, че и повече, когато дойде времето и за членския внос...
    Еиййййй, това банковите информационни технологи не прощават. Професионална деформация явно./Макар че в редактирания профил са истанали само IT, а "банковите" са изчезнали в небитието. Банкерите като чуят или видят кинти, отварят едни уши, очи,.....или кой к'вот има.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Браво, изведнъж толкова много почитатели на марката! ..
      Аха, аха! Изненади нек'ви

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
      Еиййййй, това банковите информационни технологи не прощават. Професионална деформация явно./Макар че в редактирания профил са истанали само IT, а "банковите" са изчезнали в небитието. Банкерите като чуят или видят кинти, отварят едни уши, очи,.....или кой к'вот има.
      Т'ва е брато, не мое да се бориш с природата...В смисъл, че на прощъпулника първо са хванали банкнотата

Коментар

Без коментар.
        Бъди здрав и се радвай на далаверата.

Коментар

В един клуб, добрият тон е задължителен!
          Признавам си, четох Уставът отгоре-отгоре, но има неща, като "добрият тон", които не се вписват в никакви устави...
          Колега c_gul, ако това е някакъв несполучлив опит за шега, то най-малко дължите извинения на Яро... В противен случай, моля считайте този ми пост, за предложение за изключване на c_gul от Клуба, или неприемането му, ако не е приет още!
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Признавам си, четох Уставът отгоре-отгоре, но има неща, като "добрият тон", които не се вписват в никакви устави...
            Колега c_gul, ако това е някакъв несполучлив опит за шега, то най-малко дължите извинения на Яро... В противен случай, моля считайте този ми пост, за предложение за изключване на c_gul от Клуба, или неприемането му, ако не е приет още!
            Постът на c_gul наистина е дразнещ и обиден, но едва ли е написан извън рамките на шегата. Подобно предложение е пълен абсурд, защото не може чрез Клуба да се наказва междуличностна обида, дори и към заместник-председателя. Наказание чрез Клуба е редно да се наложи само при неспазване на Устава и въобще нелоялност към Клуба. Тръгне ли се така, както е предложено - къде ще му излезе края? Все някога някой без да иска ще си нареди думите не така, както иска или личното му чувство за хумор няма да е напълно разбираемо. Всеки прави неволни грешки. Това също не може да е причина да се изключва от Клуба.

Личното ми мнение е, че c_gul е редно да се извини, дори да го е написал с усмивка, защото смисълът звучи меко казано "неприятно" и по никакъв начин не кореспондира с характера и мирогледа на Яро.

Коментар

Няколко пъти прочетох поста на c_gul, но колкото и да го чета все звучи като шега.

Giorgio, не знам каква е причината за поста ти, но ми се струва по-неуместен от този на c_gul.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Незнам прекалено ли съм хаплив, но не съм искал да обидя, който и да е, а най-малко Yaro. Той е един от доайените в ЛР-секцията на форума и изключително много го уважавам. Извинявам се на колегите, които са се почувствали засегнати и лично на Yaro. Както се изразяват юристите: "не е имало престъпна умисъл в думите ми" .
                Може би е крайно време да се науча да ползвам емотикони, за визуално обяснение на постовете ми.
                Относно предложението на Georgio за изключване, аз съм човек, който носи отговорност за действията си и поднесените извинения не са плод на опастност от изключване. Все пак му благодаря за подсещането.
                На всички колеги се извинявам за спама, ама трудно се сдържам. В това отношение съм си рецидивист.
                Цецо.

ПС. И понеже видях, че много колеги са взели отношение докато писах, имам предложение да оставим нещата дотук/ с изключение на анкета за изключване/. И да заровим томахавката.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

До: Глупости покрай членство в ЛРЕБ

В крайна сметка осъзнавам, че по-скоро моето изказване (най-горе в тази, нова тема) е с дебелашки хумор, отколкото отговора на Цецо (c_gul), до мен, който бих искал да възприемам по-скоро просто като шега, отколкото като нещо друго.

Моля за извинение към всички Ленд Ровър Ентусиасти, в това число и приемам тези на Цецо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X