Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БИРАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БИРАТА

Кой колко бира пие дневно, това не е проучване

Абе, вие бира не пиете ли

--------------------------------------------------------------------------

САМО Аз ли пия Бира
    Ще се запиша в анонимните алкохолици :x :x
    Последно редактирано от cveti; 28-04-08, 16:17.

Коментар

Само бира, като съм на работа 1 на обяд, вечер 4 - 5, като има мачове по телевизията 4 - .......

Няма зима няма лято ВИНАГИ
      Последно редактирано от cveti; 28-04-08, 16:17.

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
        САМО Аз ли пия Бира
        Ще се запиша в анонимните алкохолици :x :x
        Изборът е твой
        Иначе бира всеки ден .Малко удоволствия в живота са по по от бирата.
        B+

Коментар

успокояващо е да се чуе, че и други хора пият бира и през зимата
          аз също пия непрекъснато - имам предвид през всякакви сезони, а не от сутринта

Коментар

На мен ми е предписана от доктора за бъбреците, така че си пийвам...с терапевтичен ефект
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Бирата е чудо на природата, едно от най-великите открития ..... на египтяните мисля

Коментар

Бе колко, колкото влезе. Щайга.
                Лошото е че напоследък не влиза и една глътка ...(((

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                  Бе колко, колкото влезе. Щайга.
                  Лошото е че напоследък не влиза и една глътка ...(((

що о о о

Коментар

Де да го знам ... Изпил съм си сигурно мойто през вековете ...

Коментар

Само след 17 часа - от 6 до 9 според настроението и ако не съм на вълна червено вино, защото " във виното е истината" - това е напитката на боговете, просто защото е единствената напитка която може да се приготви по естествен начин в природата....

Я да видя дали някой ще ме оспори!

Коментар

In vino veritas

Първоначално публикуван от Volk
                        Само след 17 часа - от 6 до 9 според настроението и ако не съм на вълна червено вино, защото " във виното е истината" - това е напитката на боговете, просто защото е единствената напитка която може да се приготви по естествен начин в природата....

Я да видя дали някой ще ме оспори!
                        Volk, съгласен съм с теб за виното Пия червено вино всесезонно, но и аз като quadra съм с терапевтична бира за бъбреците - нея също я пия всесезонно Всъщност само концентрата ограничавам...
                        In vino veritas, ама и в бирата - също

Коментар

Имах впредвид от 6 до 9 бири..... а не времето !

Виното е в дъното на историята и понятието за смислен живот, най-гот е ако можеш да си го правиш сам!

Освен виното и добрата храна, следва последната необходима компонента и можеш да почнеш спокойно да разсъждаваш за живота на другите...

Коментар

Много обичам червено вино но организма ми е свикнал с много течности и ако се лиша от литрите бира, цяла нощ ще ставам да пия вода. Иначе имам асмички в къщи и се опитах да правя преди три години винце и стана, никога преди това не бях пробвал, но от тогава нещо не ражда грозде, нещо се прее... времето, а аз се опитвам да мина без пръскане.

а как сте с бирените коремчета а
                            Последно редактирано от cveti; 28-04-08, 16:18.

Коментар

Любо, аз мислех че съм единствения извън Чехия с литри бира на ден, но ето че Швейк и Швейк се срещнаха..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X