Кой колко бира пие дневно, това не е проучване
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
БИРАТА
Свий
X
-
На мен ми е предписана от доктора за бъбреците, така че си пийвам...с терапевтичен ефект
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Само след 17 часа - от 6 до 9 според настроението и ако не съм на вълна червено вино, защото " във виното е истината" - това е напитката на боговете, просто защото е единствената напитка която може да се приготви по естествен начин в природата....
Я да видя дали някой ще ме оспори!
Коментар
-
In vino veritas
Volk, съгласен съм с теб за винотоПървоначално публикуван от VolkСамо след 17 часа - от 6 до 9 според настроението и ако не съм на вълна червено вино, защото " във виното е истината" - това е напитката на боговете, просто защото е единствената напитка която може да се приготви по естествен начин в природата....
Я да видя дали някой ще ме оспори!
Пия червено вино всесезонно, но и аз като quadra съм с терапевтична бира за бъбреците - нея също я пия всесезонно
Всъщност само концентрата ограничавам...
In vino veritas, ама и в бирата - също
Коментар
-
Имах впредвид от 6 до 9 бири..... а не времето !
Виното е в дъното на историята и понятието за смислен живот, най-гот е ако можеш да си го правиш сам!
Освен виното и добрата храна, следва последната необходима компонента и можеш да почнеш спокойно да разсъждаваш за живота на другите...
Коментар
-
Много обичам червено вино но организма ми е свикнал с много течности и ако се лиша от литрите бира, цяла нощ ще ставам да пия вода. Иначе имам асмички в къщи и се опитах да правя преди три години винце и стана, никога преди това не бях пробвал, но от тогава нещо не ражда грозде, нещо се прее... времето, а аз се опитвам да мина без пръскане.
--------------------------------------------------------------------------
а как сте с бирените коремчета а
Последно редактирано от cveti; 28-04-08, 17:18.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар