На мен ми е предписана от доктора за бъбреците, така че си пийвам...с терапевтичен ефект
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Само след 17 часа - от 6 до 9 според настроението и ако не съм на вълна червено вино, защото " във виното е истината" - това е напитката на боговете, просто защото е единствената напитка която може да се приготви по естествен начин в природата....
Само след 17 часа - от 6 до 9 според настроението и ако не съм на вълна червено вино, защото " във виното е истината" - това е напитката на боговете, просто защото е единствената напитка която може да се приготви по естествен начин в природата....
Я да видя дали някой ще ме оспори!
Volk, съгласен съм с теб за виното Пия червено вино всесезонно, но и аз като quadra съм с терапевтична бира за бъбреците - нея също я пия всесезонно Всъщност само концентрата ограничавам...
In vino veritas, ама и в бирата - също
Много обичам червено вино но организма ми е свикнал с много течности и ако се лиша от литрите бира, цяла нощ ще ставам да пия вода. Иначе имам асмички в къщи и се опитах да правя преди три години винце и стана, никога преди това не бях пробвал, но от тогава нещо не ражда грозде, нещо се прее... времето, а аз се опитвам да мина без пръскане.
Коментар