Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чернокраките в атака

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чернокраките в атака

http://play.vbox.bg/a6s9e8l0g90o/Gos...-i-Kratsi.html

http://play.vbox.bg/a6s9e8a60oe8/Gos...fira-Romi.html

http://play.vbox.bg/e8b8vfg9g9/Gospo...Interview.html

и това ако са хора

Поздрави

До: чернокраките в атака

Оооффф хора всякакви...
    Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

До: чернокраките в атака

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
      Оооффф хора всякакви...
      Както се изразяват зад океана "хора My ASS".
      Последно редактирано от fanatic; 01-10-08, 09:59.
      no signature no problems

Коментар

До: Чернокраките в атака

Хора????????????
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Страшнооооооо...?

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение

и това ако са хора
            За съжаление ги има.Вчера си мислих дали бих наел циганин/и/ на работа,май само за почистване на боклуци.Та по този начин расъждава болшенството.Ами никой като не ги иска на работа,какво им остава освен да краднат,нали трябва да папат.Абе да се радваме,че не сме се родили цигани.

Коментар

А не ги съжалявайте,с това съжаление се стигна до тук,да късат знамето,и да се мислят за безсмъртни,а че 98% от тях и за хора не стават това е ясно.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                А не ги съжалявайте,с това съжаление се стигна до тук,да късат знамето,и да се мислят за безсмъртни,а че 98% от тях и за хора не стават това е ясно.

Поздрави
                Грам не ги съжалявам,като си мисля за цигани дивото в мен се събужда и ме избива на съдизъм,просто се опитвам да се поставя на тяхно място,защото винаги една карта има повече от един цвят и всеки я вижда различна.

Коментар

тази тема опит за разпалване на расова омраза ли е ?? Защото не виждам друг смисъл...

Така тенденциозно подбрани кадри мога да ви направя и с достатъчно много българи или турци например..... Неграмотни и глупави хора има във всички раси, не са прерогатив само на циганите тия качества..... Аз пък виждам и другата страна - работя с цигани, които имат фирми и са много честни и работливи и почтени хора.... Имам чувството че постоянно се насъскват цигани срещу българи и българи срещу цигани и турци, за да има какво да пишат медиите и да се манипулират хората.... Верно е - има мръсни гета, вонящи дворове и къщи при циганите, конете в мазата, прасето в апартамента... Така е, волни птички на природата са.... Общо взето - каквато държавата - такива са и циганите.... Нашата държавица е окъсана и бедна - и циганите са ни такива.....
                  Но да разделяш хората на расов или религиозен принцип е неправилно. Най-малкото - представете си англосаксонците да определят нас българите като второ качество хора, защото сме по тъмни и живеем в гета със смрадливи блокове, с тесни апартаментчета и засадени домати пред входа...

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                    ......... Най-малкото - представете си англосаксонците да определят нас българите като второ качество хора, защото сме по тъмни и живеем в гета със смрадливи блокове, с тесни апартаментчета и засадени домати пред входа...
                    Те понеже хич не ни определят не като второ , ами като амнайсто качество нали? Стига глупости. В колко страни циганите не са осрали лицето на България с кражбите си? И са станали нарицателно за "българи"? Имало било и добри цигани - да, има , ама колко са? На фона на останалите?
                    И стига с този заучен лаф "разпалване на расова омраза"! С него оправдават бездействието си всички институции и то дотам , че взе да накъртя вече и не е нищо повече от остаряло клише. Не било правилно да се делят хората по расов или религиозен принцип. Хах, ами те никога не са спирали да се делят по какъвто и да е признак ти хрумне! Циганите не са българи и колкото и "работливи" и "честни" да ги изкарваш няма да станат никога такива. Старите са казали - "Циганин българин не храни!" и са много прави. Обратното обаче също е вярно- то не би помощи, не би неплащане на токове , не би чудо. И всичко това за моя и твоя сметка. Ако ти си съгласен да им плащаш капризите, аз не съм.
                    За какво разпалване на расова омраза говориш- тя отдавна е разпалена , само тези които не го виждат не го признават.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X