Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на българския бизнес в щатите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да помогнем на българския бизнес в щатите

Драги колеги,мой приятел е отворил лимо компания в щатите,нека му помогнем да отиде по напред в листата на интернет,за целта е нужно само да кликнете на долния линк.Благодаря ви предварително.
    Chicago Limousine Service
    Последно редактирано от Peppy; 30-09-08, 20:26. Причина: по молба на автора!

До: Да помогнем на българския бизнес в щатите

Винаги!

Коментар

Айде готово.

Коментар

щом е за вярна кауза Айде и котката кликна веднъж - това след мишката...

Коментар

Не че съм някакъв особен разбирач, но ми се струва, че сайтът е направен от добри специалисти. Подбрани ключови думи, оптимизиран контент, изобщо - добре.

Обаче явно конкуренцията е много жестока, щото сайта не излиза на първата страница на гугъл по "Chicago limousine". Е, явно компанията е още нова, та сигурно и това оказва влияние...

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
            Не че съм някакъв особен разбирач, но ми се струва, че сайтът е направен от добри специалисти. Подбрани ключови думи, оптимизиран контент, изобщо - добре.

Обаче явно конкуренцията е много жестока, щото сайта не излиза на първата страница на гугъл по "Chicago limousine". Е, явно компанията е още нова, та сигурно и това оказва влияние...
            Много пари са хварлени по него,конкуренцията там наистина е жестока,всеки който има дори и една лимузина има сайт и се получава луда надпревара за челната страница,а клиентите влизат предимно до втората,това показват проучванията.

Коментар

готовоо, а може ли да си поръчам една лимозина за с.Пърличево, монтанско
              маитап де.
              А може ли да влизаме по няколко пъти в сайта?

Коментар

и от мен един глас...

Коментар

Сторено,цък.
                  sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от kassey Преглед на мнение
                    А може ли да влизаме по няколко пъти в сайта?
                    До колкото знам роботите на Гугал като сканират страниците за оптимизация отчитат IP адреса от където е кликването,но признават по едно кликване на месец,така съм чувал,а дали е така....но няма да навреди

Коментар

LZ1PER

Коментар

+1 И от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                          До колкото знам роботите на Гугал като сканират страниците за оптимизация отчитат IP адреса от където е кликването,но признават по едно кликване на месец,така съм чувал,а дали е така....но няма да навреди
                          Как работят роботите на гугъл е ясно - четат съдържанието на страницата и индексират ключовите думи. Обаче, как се отчита рейтинга е тайна за поне 50 милиона долара

Ако някой ще цъка на chicagolimousine1.com, по-добре да го прави от тук:
                          http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...ice+in+Chicago

(най-долу в страницата)

така поне ще се отчете и като популярност и препратка от гугъл.

Коментар

Да напълно си прав, но утре или след 2 часа може да е на втора или трета страница, но е много добра идея. Благодаря ти за съвета. С малко корекция за линка.
                            Кликнете на Линка
                            http://www.google.com/search?q=deja+Vu+limousine+chicago&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7DKUS_en&client=
                            И след това кликнете върху следния линк от Органик намерените резултати.
                            1. Deja Vu Chicago limousine. Limo service Chicago. Chicago Airport ...
                            Deja Vu Chicago Limousine-Provides efficient and reliable Limousine Service in Chicago. Chicago airport limousine.
                            www.chicagolimousine1.com/

Коментар

готово и от мен
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X