Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата чума на 20ти век.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новата чума на 20ти век.

Спрете да спрягате спина и други. За спин-а , кво да ви кажа-първо тая болест е измислена-аз не съм видел още болест да не се разпространява в прогресия, а и отделно не знам към балък трябва да си да се заразиш от няква наркоманска игла....че то има далеч по-приятни начини.

Но както и да е-открих кои са особено опасните болести, класифицирани като "чумата" на 20ти век. Това са "ахилесовата брада" и "ахилесовият черен дроб" . Всички сте се въргаляли из дискотеките и на по-живелите от вас ви е ясна коварността на болестта. Удряш ги в брадата-падат , удряш ги в чернния дроб - минават 4-5 секунди и падат. Стяскащо е. Няма 120 кила мускули , няма 50 кила жили. Всичко си пада. За съжаление , открих , че коварните болести не ходят само по хората, а са навсякъде дори и сред морските бозайници. Доказателство за това е, чее докато разпускахме на море с Ясен, аз имах възможността да се убедя в твърденията си и отново да ги изпитам на гърба си. Какво се случи? Наливаме си се с бачето и аз решавам да поплувам.Държа да отбележа , че решението ми не беше продиктувано от многобройните набези на туристките да разгледат в цял ръст институцията "збитсам" - първо защото на плажа имаше поне 4-5 назобени животни , 7 пъти по-грамадни от мен и второ - болшинството от жените не ме заслужават. Сами разбирате, че пък заради чумата на 20ти век , изборът на жена съвсем се затяга и не а ли ставали поне 40 побоя за нея в дискотека-няма място сред елита.
    Та влизам си аз в морето - за целта бях си накупил всички аксесоари , даже очилата бяха от МОЛ-а-оригинални, за да създам на почиващите атракцията , да се изживеят като статисти от клипа на Тигре - тигре(трябва да ми плащат за това) , потапям се и започвам да плувам и не щеш ли се озовавам на брега. Ок, казах си, препил съм и влизам пак-отново същото. Така си влезнах 10 пъти и дори не можах да стгна до шамандурата. Е нервирах се!!! Викам чаай да вида ква е тая работа и какво се оказва : еми два делфина плували и както влезна , заради червената кърпа на главата явно, ме мислат за удавник(може и заради стила ми на плуване-не знам) и ме изваждат. Е забодох им 2 крошета в черните дробове с крясък:А сега вадете ме пак!!! Не ме пипнаха повече, тия мръсни .опелета.

За товва , наред с всичките ми благородни дела,смятам да се посветя и на това- борба с чумата на 20 ти век. за целта набирам желаещи да са опитни заици, с благородната цел- да установим при постоянна интервенция дали дробът и брадата закърняват или все си остава едно и също. Все трябва да почнем от някъде!!!

До: Новата чума на 20ти век.

http://vbox7.com/play:218b9d0e

Ето и саунтрак към темата-за да получите ВЕ ЛА ефект,знаете какво трябва да направите-отваряте си клпа от този пост и после си четете темата ми, докато ви върви музичката.

Коментар

Ей на това му казвам да "издавиш рибата"...

Коментар

Какво мултимедийно изживяване! Почти както си беше наистина, макар и представено с известна скромност.

Коментар

Ти пак си добре, че са те вадили... Ама няколко приятели вече не смеят да влизат във водата, щото като заизлизат на плажа и тия гадове от Грийнпис ги връщат обратно с някакви приказки за кит заседнал в плитчините .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Има обаче един проблем. За да се бориш с чумата на 20-ти век, ще трябва да изчакаш да поправят колайдера. Казват, че който мине през черна дупка се връщал в миналото.

Има и по-бързо (административно) решение. Преименуваш "чумата на 20-ти век" в "чума на 21-ви век" и готово.

Коментар

Както знаеш, " ахилесовата брада ", в бокса се нарича " цукало ".
              Това е онзи средновековен уред, с вдлъбната концепция, който е стоял под леглото между балдахините, и е служел за нощно облегчаване при внезапни екскрементални пориви.
              В зависимост от социалния стаус на индивида, цукалата са били от груби тиквени кратуни, през порцеланени парагвайчета с капак, та чак до златни десет литрови кофи, като за пищно разстройство.
              Всичките обаче имат една обща допирателна!
              Няма нищо по смешно, от мъж клекнал върху цукалото с отпуснати с дланите навън ръце, и опулени като тракторни фарове очи, върху изопнато червенобузо лице.

Та именно такъв е видът на човек, кроширан внезапно по " бутона ", или като ти го наричаш, "ахилесовата брада ". Краката се подкосяват в коленете и стават като гумени, човекът просто кляка или се срива на мястото си, като Ню-Йоркски небостъргач, близнак . И стои като на цукало, не осъзнавайки, какво всъщност му се е случило.

Що се отнася до Черния дроб, там нещата са по сложни, При 90 % от хората, наистина настъпва скоропостижна анемия, но не бива да се разчита на това. Щото останалият процент, дето могат да го преодолеят - спомни си Касиус Клей /Мохамед Али / - , по късно са в състояние да те помелят, да направят от теб Имам, а от топките ти баялдъти ), по аналогия с известното турско ястие.
              Те нали са хора недоверчиви , та резвали баялдътите на духовниците преди да ги прогласят в сан - Имами
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

А ако някой преди тебе е извършил момента с имамите и байълдъта? Тогава какво прави господа другари?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X