колеги някой продава ли радиостанция с такива параметри
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
радостанция 15w
Свий
X
-
До: радостанция 15w
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеСпарки ... пак не си в час с дълбокия туних ....
Там всичко се мери във ватове, киловатове и сини лампи ...
Трябва да търся някой да ме пооткрехне, че иначе - мъка и невежество.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЯвно не съм в час.
Трябва да търся някой да ме пооткрехне, че иначе - мъка и невежество.
Коментар
-
Като гледам, темата май стремглаво се е запътила към "спам-а"?proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеКато гледам, темата май стремглаво се е запътила към "спам-а"?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеОпаааааа, пишеш че търсиш станция 15W ама на каква честота трябва да работи?
Коментар
-
Първоначално публикуван от jigolo760 Преглед на мнениеколеги честотния диапазон 144-174MHz. предавател изходна мощност 15w.максимална девиация +/-2,5кHzНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Стигнахме и до девиацията...
Сега да се върнем малко назад... като вид на сигнала, стъпка и други досадни подробности... примерно лиценз...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар