Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
http://www.youtube.com/watch?v=jxnBb...eature=related -Още една класика.А за Hipodil - Skakauec не искам да се споменава,че още ни е**т перничаниКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
Наздраве!!!
: http://www.youtube.com/watch?v=fXrVW...eature=related
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Яаа, що народ. И лошо моме вече. Ясно пак шъ ме питат: кво праиш в тая кръчма бе?
А за елхичката, викам да я оглозгаме на брзинка а се не стопли. .. Те елхите от жегата исъхват, да знаете.
А наздраавеее.. ее.
ПП само написах "Айде у кръчмето!" и глей ква навалица. Я децата да си лягат. Бръже.
А пак наздраве. .. и пак.
Бе я намалете тая музика бе. Ората заспаха.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеЯаа, що народ. И лошо моме вече. Ясно пак шъ ме питат: кво праиш в тая кръчма бе?
А за елхичката, викам да я оглозгаме на брзинка а се не стопли. .. Те елхите от жегата исъхват, да знаете.
А наздраавеее.. ее.
ПП само написах "Айде у кръчмето!" и глей ква навалица. Я децата да си лягат. Бръже.
А пак наздраве. .. и пак.
Бе я намалете тая музика бе. Ората заспаха.
Абе тая елхичка,няма ли кой да я смени с едно прасенце
наздравеКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Сакън, да не я сменя да губи време. Само а донесе прасето, ни ша съ оправяме после някаак.
Нздраве.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеНаздрае другариииииииииииииииииии идвам да ви сипя по едно
Толкоз рано? С големите чаши?!? Може!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеТолкоз рано? С големите чаши?!? Може!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеИ аз си сипах. Наздраве, Ковач.
Блеееееекшмииииит
Наздраве!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнениеАбе ще ми паднеш в ръчичките, ама айде, щом си рекъл!
Наздраве!Наздраве и да наваксаш бързо.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар