Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    колкото по гадно, толкова по гадно
    Цитат по Мечо Пух.
    Наздраве и от мен, банда.
    В момента правя едно зеле със свинско. Lucy пак е на работа цял ден, та се налага отново да готвя. Ще видим с какво ще го "поливаме".
    Последно редактирано от nickbochev; 05-10-08, 17:43.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Хайде тогава наздраве с по чаша от това:

май това му приляга най-добре
      (0+)
      Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Това е бяло вино, не пасва на свинско със зеле. За тая гостба си требе червено вино, нещо от рода на асеновградския мавруд например или гъсто силно вино само от хутел, което като го пиеш и припадаш от кеф....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Това е бяло вино, не пасва на свинско със зеле. За тая гостба си требе червено вино, нещо от рода на асеновградския мавруд например или гъсто силно вино само от хутел, което като го пиеш и припадаш от кеф....
          Тц, не е бяло (знам, че white soil бърка, но се отнася до почвите, на които са гледани лозята). То е: Мезек Уайт сойл Мерло 2007 г. 0.75 л.
          За вкусовите му качества може да сподели Андро (Blacksmith).
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от kameloot Преглед на мнение
            Ха Наздраве и от мен,как сте бе,снощи май някой е прекалил с огнената вода

бре , небеше вода уиски си беше наздраве
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Тц, не е бяло (знам, че white soil бърка, но се отнася до почвите, на които са гледани лозята). То е: Мезек Уайт сойл Мерло 2007 г. 0.75 л.
              Възможно. Но каквото и да е, няма нищо общо с вино от чер хутел без капка захар. Ако не си пил такова си изпуснал много. Хутелът се слага към виненото грозде само за цвят и аромат. Има силно танинов вкус. А сега си представи вино само от такова грозде. Става нещо уникално. Аз съм пил такова всичко на всичко два-три пъти и ще го помня още дълго. За жалост напоследък малко хора го правят чисто, повечето го месят с друго грозде, а това вече е друга бира, упс - вино.

Коментар

Възможно. Но каквото и да е, няма нищо общо с вино от чер хутел без капка захар. Ако не си пил такова си изпуснал много. Хутелът се слага към виненото грозде само за цвят и аромат. Има силно танинов вкус. А сега си представи вино само от такова грозде. Става нещо уникално. Аз съм пил такова всичко на всичко два-три пъти и ще го помня още дълго. За жалост напоследък малко хора го правят чисто, повечето го месят с друго грозде, а това вече е друга бира, упс - вино.

бе , аз почнах пак на уиски та да неубъркам нещо , вино , бяло , червено , де да знам , я си пии нещо по твърдо
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

бре , небеше вода уиски си беше наздраве
                  Ммммм,бива,аз ммнооу уважавам Чичо Джак
                  (0+)
                  Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

бе , аз почнах пак на уиски та да неубъркам нещо , вино , бяло , червено , де да знам , я си пии нещо по твърдо
                    Е, много добре знайш , кое е любимото ми пиене ама няма лошо понякога да се разнообразиш...

Коментар

Е, много добре знайш , кое е любимото ми пиене ама няма лошо понякога да се разнообразиш...

наздраве братле , да ти е сладко

Коментар

А аз как да кажа че съм на по меко,като ще ме помислят за мека китка
                        НАЗДРАВЕ МЛАДЕЖИ
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ти все едно ми четеш мислите, днес си отворихме онази бутилка и си говорихме за вас!
                          Да сте живи и здрави,Наздраве!
                          П.П. мезек е едно от любимите ми вина.
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Наздраве-е-е-ей.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

наздраве и от мен..отново..накрая май ще се озова под масата...
                              По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Нивата, специален поздрав за теб!
                                http://www.youtube.com/watch?v=4heQy...eature=related
                                Наздраве!
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 30 потребители онлайн. 0 потребители и 30 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X