Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Наздраве! И лека нощ - ако на бирата не й скимне да ми отложи съня! Щото бирата е способна на такива номера...
    Искам България чиста!

Коментар

Гледам нещо пооредяха местата на редовните разглеждачи на темата.Хайде бе,събота вечер е!Наздраве!
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
        Гледам нещо пооредяха местата на редовните разглеждачи на темата.Хайде бе,събота вечер е!Наздраве!
        Наздраве, ама котката ми мрънкаше докато не й направих на парченца една рибка. Изяде си я със сладост. Сега е доволна и ще ходи да спи. То, май и аз ще направя същото.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Наздраве, ама котката ми мрънкаше докато не й направих на парченца една рибка. Изяде си я със сладост. Сега е доволна и ще ходи да спи. То, май и аз ще направя същото.
          Абе ти си късметлия с твойта котка.Мойта и да яде и да не яде се си е луда.Затварям се в стаята с компа за да не ми яде краката
          Вчера ми харесаха поздравите в бара,ама днес нещо никой не пусна нищо
          та мислех си да ви поздравя с една песен на Marilyn Manson.На който не му понася изрода да не отваря линка http://www.youtube.com/watch?v=VQuKo3SevVAАйде наздраве на присъстващите,и лека на напускащите
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Ти хубаво си я нахранил,ама що не и даде да пийне малко.Щеше да е още по-доволна сега.Лека нощ,то се е видяло че и аз ще лягам след малко.Замина бирата,мързи ме да тренирам в 2 през нощта,хората от скайпа изпоналягаха,скоростната кутия я сглобих,по Дискавъри дават тъпотии,просто няма какво да се прави.
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Вчера ми харесаха поздравите в бара,ама днес нещо никой не пусна нищо
              та мислех си да ви поздравя с една песен на Marilyn Manson.На който не му понася изрода да не отваря линка http://www.youtube.com/watch?v=VQuKo3SevVAАйде наздраве на присъстващите,и лека на напускащите
              Нещо леко и спокойно от мен за приспиване:
              http://www.youtube.com/watch?v=L6ViM8tKG1Q
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

.На който не му понася изрода да не отваря линка http://www.youtube.com/watch?v=VQuKo3SevVAАйде наздраве на присъстващите,и лека на напускащите
                Колега Ниватест (не ти зная името),мерси за поздрава.Винаги ми е смешно да го гледам тоя изродяга с циганските зъбИ.Но не и да го слушам.А,да,не е полезно това да се гледа от малки деца,могат да не заспят цяла нощ,да сънуват кошмари в които участва подобно изчадие.
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
                  Колега Ниватест (не ти зная името),мерси за поздрава.Винаги ми е смешно да го гледам тоя изродяга с циганските зъбИ.Но не и да го слушам.А,да,не е полезно това да се гледа от малки деца,могат да не заспят цяла нощ,да сънуват кошмари в които участва подобно изчадие.
                  Че е изчадие адово го признавам.Но музиката му си я бива.Поне за тези които харесват такъ стил музика.Няма смисъм да те убеждавам че това е хубава музика.Все едно някой да ме убеждава да слушам чалга.
                  За това по горе писах че е поздрав за тези които го харесват.А за теб Маги ти пусна вчера малко Drum and base (и на мен ми хареса)
                  Айде лека от мен,до утре надявам се.
                  ПП:Ники мерси за поздрава
                  Още по ПП:Тони
                  Последно редактирано от nyvatest; 05-10-08, 01:35.
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Че е изчадие адово го признавам.Но музиката му си я бива.Поне за тези които харесват такъ стил музика.Няма смисъм да те убеждавам че това е хубава музика.Все едно някой да ме убеждава да слушам чалга.
                    За това по горе писах че е поздрав за тези които го харесват.А за теб Маги ти пусна вчера малко Drum and base (и на мен ми хареса)
                    Айде лека от мен,до утре надявам се.
                    Лека и до утре!
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Завърнах се и имам нужда от едно питие..
                      Рано е, но НАЗДРАВЕ (може някой да е кихнал)
                      По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
                        Аз кихнах,нещо съм понастинал...
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от SOPHITIA Преглед на мнение
                          Добре дошла... аз кихам от два дена...
                          Наздраве!

П.С. Защо когато навън вали със страшна сила, вкъщи водата спира???
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Добре дошла... аз кихам от два дена...
                            Наздраве!

П.С. Защо когато навън вали със страшна сила, вкъщи водата спира???
                            Е, то оставаше и в къщата да вали! Майтап- туй са природните закони на г-н Мърфи или никога не е късно когато ти е гадно да стане още по-гадно....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Е, то оставаше и в къщата да вали! Майтап- туй са природните закони на г-н Мърфи или никога не е късно когато ти е гадно да стане още по-гадно....

колкото по гадно, толкова по гадно
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ха Наздраве и от мен,как сте бе,снощи май някой е прекалил с огнената вода
                                (0+)
                                Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X