Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеназдраве мутриии,,
НАЗДРАВЕ.За мойта бира и твойта водкаКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениегледаи го , кажибре коси , каде живееш , там ли си в софия ли , гледам на профилати пише софия
А,наздраве по случая..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеВ София съм отдавна.В Монтана ми викаха "Бен".Карах рали крос.А още докато бехме ученици бях ди-джей в младежкия дом.Абе като се видиме ше се сетиш.Не сме били в един клас,ама там нали всички се познаваме.Телефона ми е:0887770735.На всички други :Извинявайте,че ни четете с Юли диалога,ама ние не сме се виждали сигурно 20 години и изведнъж го познах на снимката.
А,наздраве по случая..
здрасти бре , магаре таковатака кажи , а наздраве
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеВ София съм отдавна.В Монтана ми викаха "Бен".Карах рали крос.А още докато бехме ученици бях ди-джей в младежкия дом.Абе като се видиме ше се сетиш.Не сме били в един клас,ама там нали всички се познаваме.Телефона ми е:0887770735.На всички други :Извинявайте,че ни четете с Юли диалога,ама ние не сме се виждали сигурно 20 години и изведнъж го познах на снимката.
А,наздраве по случая..
А сега НАЗДРАВЕ,че ми се стопли бирата от писанетоКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениездрасти бре , магаре таковатака кажи , а наздраве
Добър вечер и от менDaddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение...А сега НАЗДРАВЕ,че ми се стопли бирата от писанетоС "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Благодарение на Васко се познахме с Юли.Току що се чухме по жесема.Нивата пък ни покани на гости.Абе всички имаме повод да черпиме.Наздраве,че времето напредва.Требва да се пие.Събота е все пак..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнениеНаздраве,и аз съм на бираТи какво направи със скоростите?Успя ли да го зглобиш?
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Сглобих ги,сега си измих ръцете.Добре,че са боядисани и като нови,та почти не се омазах.Остана да си купя в понеделник едно семерингче и да реша кой капак да и сложа.Имам един стар,който е разработен и с него включват много меко,и един нов,който още е стегнат.Ама до прикачването им към колата има месеци,да не кажа година,така че имам време да реша.
Наздраве!С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
нещо сантиментално но истинско наздраве
http://www.youtube.com/watch?v=Hxpw7ivJZMs&feature=related
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение.Ама до прикачването им към колата има месеци,да не кажа година,така че имам време да реша.
Наздраве!Нема ли да си абуриген скоро
Требва да се стегнеш.А за капака,сложи който с прецениш че ще е по добре.
Юли мерси за релакса.Много отпускащо парче,ама ме кара да се замислям за много неща.
НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
А,наздраве по случая..
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениездрасти бре , магаре таковатака кажи , а наздраве
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеБлагодарение на Васко се познахме с Юли.Току що се чухме по жесема.Нивата пък ни покани на гости.Абе всички имаме повод да черпиме.Наздраве,че времето напредва.Требва да се пие.Събота е все пак..
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар