Иве, да знаеш че ми се идва Ако не е много нахално моя милост +1 бр. дете и айде на море на Черни Вит. Само че сме със спортната кола, не сме 4х4 . Но много искам да опитам "бял мъж" (не че съм пробвала други цветове)
Виви, много ще се радвам да се видим на живо. То ще си е нещо като еднодневен пикник, само че по-луксозен.
И не ти трябва високопроходим автомобил, защото дотам си е хубав асфалтов път. Има едно друго място след Черни Вит, за което трябва 4Х4, но там- друг път.
Бял мъж не знам дали ще има този път, но други мъже всякакви видове, със сигурност.
И зелено сирене...
Наздраве
Татко ми днес става на 73г. жив и здрав дедото, черпи по един хубав ракий и каза НАЗДРАВЕ!
Иве, засега съм си писала графика за неделя, ще се ходи на бял мъж със зелено сирене Има и едни други задачки, дано не объркат плановете, ама засега съм на линия
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Наздраве Виве, да ви се връщат пожеланията и на вашето семейство. Хубаво нещо са родителите, още повече рогатите
Наздраве Саше, Тишо и... кой друг е тука
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар