Наздраве Барот!!!!!!!!
Днес Леля ви оди на събор у Суворово да се надиграва......ма първо му ударихме едно за усмивки....после след игрите не ги броихме
Та Регулаторе тропнахме и туй дето си го качил за Цвета Чичовото де!
Иииии....бре...
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Ей,това-ЛАПтопа е убавиня!!!! Седим си на ДВОРА,пием си и си пишем!!! Наздраве за технологиите!!
Я па си има тамън 4 бр. лаптопове, баси. А наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве и от мен
Ето ви едно предложение за Гергьовден:
Здрасти Ива,
искам да те поканя на гергьовденски пазар в Черни Вит.
На 06.05.2012 година от 10.00 часа ще направим малко събитие за деца и любители на местни продукти и печено агнешко и хубави вина.Децата ще се запознават с различни видове брашно и ще приготвят хляб от тях, а другите ще могат да си купят кисело, овче мляко, прясно сирене, зеленчуци, ябълки и т.н.
С това събитие ще открием пазара за местни продукти и сезона за туристи в Черни Вит.
Ще се радвам да се видим, а и да поканиш твои приятели.
поздрави Цветан
Ей това ми написа днес вече бившия кмет на с. Черни Вит.
Човекът каза да поканя и приятели и аз ви каня...
Ние смятаме да отидем цЕлото фамилия, с деца на море, един вид, само че в планината.
Не знам дали е редно, ама ето малко повече информация за това място тук и тук
Хайде пак наздраве и наистина ще се радвам, ако се съберем повече в Черни Вит.
Наздраве...Наздраве....Иве отивайте хубаво нещо са празниците....Както е тръгнало ще станат повече от работните дни...ами с тая криза как да сА оправим....С празнициии
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Криви ми били фугите:
Криви ми били колежките:
А наздраве за кривите фуги и колежки.
Прикачени файлове
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве и от мен
Да се преброим!
И майната й на оная тема...ГМО!!! Аз съм човек (хищник), който се храни с това, дето го е ял на дядо ми дядото! Е чат-пат и домати
Пък нека някой ми разправя за ползи, а аз ще му разправям за диети...глупци, глупци.
Бе, я наздраве
п.п. Живко, още веднъж мерси и дано не съм ти причинил неудобство...черпя
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Наздраве и от мен
Ние смятаме да отидем цЕлото фамилия, с деца на море, един вид, само че в планината.
Не знам дали е редно, ама ето малко повече информация за това място тук и тук
Хайде пак наздраве и наистина ще се радвам, ако се съберем повече в Черни Вит.
Иве, да знаеш че ми се идва Ако не е много нахално моя милост +1 бр. дете и айде на море на Черни Вит. Само че сме със спортната кола, не сме 4х4 . Но много искам да опитам "бял мъж" (не че съм пробвала други цветове)
На единака затова му е дебел вратът, защото сам си върши работата. Който не е пил сам никога, той не познава удоволствието да си наливаш без никой да те юрка, да си пиеш докато ти се пие, да виеш докато ти се вие и да си легнеш когато на теб самия ти се прище. Наздраве!
На единака затова му е дебел вратът, защото сам си върши работата. Който не е пил сам никога, той не познава удоволствието да си наливаш без никой да те юрка, да си пиеш докато ти се пие, да виеш докато ти се вие и да си легнеш когато на теб самия ти се прище. Наздраве!
Тишо в момента не пия, но адски много си прав! Коментарът ти е прав, както камъкът си тежи на местото, а който пие НаЗдраве, аз съм на лек тоник.
Коментар