Леле тия верно са се утрепали от работа. А аз днес, едно парти и после си залепих фаянса у кухнята.
То, Тигаро, ако види как съм го залепил ще ги изкърти веднага, ама на мене си ми Арексват.
А наздраве.
П.П. Бочка, нема ли нещо дека стреля рикия, баси.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Жоре, ТигАрО за да не ти наводи маана, трее другаде да гледа. Некоя колеШка, студена бирица и плочките ше са му последната грижа
А иначе, нема по-благо от сам да си свършиш работата.
А, наздраве!
Бочка, пукай смело! Я че ги ловим сас забите
Наздраве на сите!
Your conscience is all you can take to your grave.
Жоре, ТигАрО за да не ти наводи маана, трее другаде да гледа. Некоя колеШка, студена бирица
Маани ги колеШките. Мноо са млади. Ако ги натиснеш на с@кс, мое да Умре некоя. Да не издържи, демек..
Абе, наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Жоре,криви са ти фУгите,от тука ги видим!!! Тоя,Тигаро,голем будала ще излезне-да ги гледа откъде кревато!!Баси,това е майстор,да знаиш!!!Наздраве на всички будали!! Аз съм на двора, пием си студена бира и си мезим от това що ми е пуснала скарата!! Малееееее,дашна скара бе!!
п.п А тази,Калина,пие неква сливова, и пита за още!!Баси и ракията,ще ме направи атлет......полов!!
Е, щом нема некоя по-дърта за ТигАрО, и на студена бира е доволен. Ама па тогава нема как да не види фугата
Базикам се, Жоре. ТигАро е много срамежуиФ.
А, наздраве!
Наздраве, Круме!
Така ще влезеш малко у форма.
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар