Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Първи и единствен член-trajal,той и управител
Наздраве трезвенико...
Единствен, единствен, ама ЧЛЕН. Наздраве на пиещите.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Ооооооо пияници как сте бре?Аз тука съм си нарезал една зелена салата с варени яйчица , опържил съм си едни свински п..ки и съм си налел водкен
Наздраве
Наздраве и от мен,
Аз днес се мъчих с едни вина от Сицилия, после от района на Сен Тропе, опитах и божоле. А после като им разбрах цените (100,200, 300 лв.), осъзнах, че още дълго време ще съм си на биричка.
Шегата настрана, днешното винено изложение (на чуждоземски вина- Франция, Италия, Испания, Нова Зеландия, Чили, Аржентина и т.н.) беше страхотно. И вече знам къде искам да отида това, може и другото лято. Шатото във Франция много ми допадна, поне по разказите на дамата, която го представляваше.
Имам си официална покана, остава да осъществя това пътуване.
Наздраве
Ми.... Наздраве.
Ивеее, да ти имам професията. А ние бачкаме като волове.
0887770735
А-а, моля, моля, и аз бачкам. Но от време на време ми се случват и приятни неща.
Най-хубавото в моята професия е, че е разнообразна, непредвидима и ме среща с най-различни хора, което пък обогатява моя собствен свят.
Питай Гриша, Сашо, Крум или Иво за онова кафе от 300-годишна плантация, което им похвалих. Май по-често ме взимат на подбив, като разказвам за такива неща.
Иначе, кафето при Сашо беше най-хубавото, което съм пила някога.
Наздраве за приятелите
Коментар