Преди известно време се сдобих с една сланинка, пушена, от един човек, дето го знаете тука... много хубава..
А днес един друг колега ми достави едно червено перущенско мерло...Янчо, отново благодаря.
И понеже услужливите комшии по гараж ми бяха направили една пряспа с моята височина пред вратата на гаража, се направих на Либхерче - челен товарач, и изкопах 4-5 кубика снеголед..
И сега компенсирам изнемогата с мерло, и сланинка с розови жилки вътре... След малко отивам да ровя пак, и още - пред другите гаражи - не ме сдържа..
Наздраве на всички!
Вени, те комшийте са затова - само "добрини" да правят!
Наздраве мъченици, всички сте за ожалване, кой с домашно вино се мъчи, кой с топла домашна питка, Тишо сигурно се мъчи с Жакче, аз се мъча с една домашна кайсиева, че да не се хвърли Мъка, мъкааааа
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Еееее Вени , стига с тея мъки , аз нали затва станах поп , че да ми е по-лесно
Наздраве от мене с една рикийка ( и тя свършва ама ко да се прай ши спираме пиеньето)
Имам дилема: купих си едни пиулешки бонфиленца, защото преди две седмици опитах рецепта с нишесте и стана ... си... мамата трака, та се чудя дали да я повторя, за да си мезя винцето. Чудя се, защото знам, че такава манджа става, че не мога да мезя, ами направо си гньетъ! Та май по-добре да взема, да си отъркалям мръвчетата със сусам, че по- да не ми е вкусно, та да си мезна... Ама пък оная манджа...., ама пък мезето.... Офффф, а наздраве!
Аз съм на ракийка Както винаги...
Днес намръзнах в ледения сервиз, та като се върнах източих всичката топла вода от бойлера. Сега ми е долу-горе топло, и си поркам с кеф.
Коментар