Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве и от мен!
    Скромно, но от сърце!
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Наздраве, Жули, наздраве и на другото бар
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
        Скромно, но от сърце!
        Ние пък искаме от душа...
        Наздраве Жули. И на Дани.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Ние пък искаме от душа...
          Наздраве Жули. И на Дани.
          От кой душ искаш бре?
          Наздраве моми и момци.
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Аз па бех на госке и сегиш се чуствам като брменен хлебар ,много преядох Пийнахме и 2-3 рикии и ви реквам наздраве
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
              От кой душ искаш бре?
              Наздраве моми и момци.
              А тоя специалния дето пуска ракия!
              Наздраве Румба!
              Наздраве и на другите!
              Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

На мене пък ми писна от всичко. По цял ден и нощ веселя хората. Като чуех думата "депресия" ми е било смешно. Явно съм си заслужил, сега да ми се ще да се гръмна.
                П.П. Извинявайте за глупостите. Наздраве.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

Жоре, маани глупостите и си гледай пиенето! Сериозен съм, пропускай ги колкото можеш...
                  Наздраве.
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    На мене пък ми писна от всичко. По цял ден и нощ веселя хората. Като чуех думата "депресия" ми е било смешно. Явно съм си заслужил, сега да ми се ще да се гръмна.
                    П.П. Извинявайте за глупостите. Наздраве.
                    Не я слушай тая дума. Ако ти мине покрай ушите, засмей се силно и я прати да си ходи. Наздраве на цялото бар!
                    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Жоре, това е особеност на професията. Психолозите си имат обяснение за състоянието ти, не си първия който се чувства гадно защото гледа как другите се веселят.
                      Има много по-зле от теб, и не се отказват да се борят, не се отчайвай. Всички знаем, че си пич, и не си човек който ще се предаде заради някакви чувства.
                      Право казва Гришата-отсвирвай глупостите, и се съсредоточи върху по-стойностните неща в живота. Като например казването наздраве в бара.
                      Хайде от мен да мине-и в чупенето на витари... Според американците действало отпускащо да строшиш някоя кола...

Наздраве.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                        Жоре, маани глупостите и си гледай пиенето! Сериозен съм, пропускай ги колкото можеш...
                        Наздраве.
                        Гриша, бях най-твърдия мъж на света. Бил съм автомобилен състезател, катастрофирал съм, ходил съм с патерици и гипс по 4 месеца, палил съм се и съм горял жив, хвърлял съм се с колата в пропаст /като каскада за некъф филм/.
                        А сега седя, в гърлото ми тече ракия, а от очите ми текат сълзи.
                        Знам, че е смешно. За последно ми се е случвало в детската градина /без ракията/.
                        Абе, не ми обръщайте внимание. Опитах се да си изплача неква болка. Ако модераторите смятат, че тва настроение не е подходящо за "Бар Наздраве", моля да изтрият публикацията.
                        Майната ми. Наздраве.
                        П.П. Напоследък съм некъф психясал боклук.....
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Всички знаем, че си пич, и не си човек който ще се предаде заради някакви чувства.
                          Явно не съм никъф пич. Точно заради некви чувства се предадох. Вече не съм тоя човек, който ме познаваш. Рухнах отвсякъде. Предадох се, не издържах.
                          Наздраве с мнооооо ракия.
                          0887770735

Коментар

Жоре, самооценката и самокритичността са хубави неща, докато човек не изпада в крайности. Стегни се!
                            Пич си, и тука всички те уважават!
                            Наздраве, друже!
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Гриша, ....
                              Жоре, ще остана с теб докато не ти се изключи "лампичката"-оная зеленета до ника (и аз съм на ракия "мнооо" ракия)...
                              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве на всички! И най много на Жорето, жоре няма да питам от какво си депресиран, само ще кажа че ако понякога душата не се открие и сълзите не изтекат, значи не сме Човеци. Няма хора които не плачат понякога, дори и без видима за другите причина. Когато показнаш чувства значи че имаш смелост да се бориш с живота и предизвикателствата му.
                                Когато бях млада и аз трошах колата ни чисто нова Лада, по ралита, какво не ми се е случвало, късане на шарнир на скоросна отсечка-140км, със бременна в 6 месец навигаторка(сестра ми)предпоследният завой на аладжата, качване върху камъни, аз бременна в 5 ти месец. Катастрофирах, сериьозно 10 дни преди да родя,спаси ме мен и бебето малкия състезателен волан и колана. Но сега плача по рядко, защото имам истинска и изгаряща болка която ще отнеса с мен в гроба. Не си сам, поплачи, пиини и поспи, "Утрото е по светло" да знаеш.
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X