Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
    Не се коси Жули на 29 живота е пред теб а и точно бара е място за клюкане, Наздраве.Наздраве и на всички!
    Аз не съм на 29, къде го пише, наченах 35-тата!
    И не се оплаквам, работодателите нали от Бюрото по труда им плащат да наемат до 29 и те затова се натискат за деца, ама не знаят какво губят.
    Аз си имам работа, но сега се водя в отпуска, и така вече 2 години заради Ники, но и не ми плащат. Та си търся варианти за вечер нещо да правя.
    Наздраве, божествена е ракийката!
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Наздраве.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Наздраве Жоро, Дидо, Тигре-тигре
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Жули, кат идваш по нашият край да се обадиш. Хем да се запозная с господаря на раковете, хем с теб. А за ракийка от този край не бери грижа. Все пак съм чистачът с калъвката на цигулка. Ще намерим пиячка, и то балканска.

П.С. Защо след третото вино клавиатурата се стеснява?
          И да не е спам, наздраве!
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве, дружината!
            Аз ще се оттеглям, че се подпих, а пък и ми се приспа страшно
            Наздраве, Божич!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
              Жули, кат идваш по нашият край да се обадиш. Хем да се запозная с господаря на раковете, хем с теб. А за ракийка от този край не бери грижа. Все пак съм чистачът с калъвката на цигулка. Ще намерим пиячка, и то балканска.

П.С. Защо след третото вино клавиатурата се стеснява?
              И да не е спам, наздраве!
              Наздраве Дидо!
              Днес братчеда донесе ракия и лютеничка и мезета!
              Ама си взе самолета и отлетя за Испания, остави ме сама да пия!

Коментар

Не се оплаквай, Ясен те масажира, Дани те топли. Какво се оплакваш? А аз източвам бачонката. А наздраве! Но да се обадиш.

Коментар

НаздраУеее..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Не се оплаквай, Ясен те масажира, Дани те топли. Какво се оплакваш? А аз източвам бачонката. А наздраве! Но да се обадиш.
                    Дани ме топли, мен? Той заспива с ПС-то в нета и с него става, аз спя на друго легло, че много ми свети и не мога да си почивам!/Лирично отклонение/
                    Ъъъъъъъъъъ!
                    Не се оплаквам!
                    Ще се обадя де!
                    Много ясно!
                    Последно идвах преди 3 години и половина, не идваме толкова често.
                    Ясен, погледна в Бара, а не седна да пие по едно!
                    Защо ли?
                    Дали и той не е в депресия?
                    Утре цял ден щял да бъде в затвора!
                    Да взема да му звънна ако го е страх да ходя с него ли?
                    Наздраве!

Коментар

Аз приключвам с ракийджоса, и понеже мен ОЧЕВИДНО никой не иска да ме нито масажира, нито да ме топли, ще си седя на студено и ще си мисля по въпроса, ако утре проб'Ам да дрифтя в Мол-а, дали ще ми стигне пространството???

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                        ...Ясен, погледна в Бара, а не седна да пие по едно!....Утре цял ден щял да бъде в затвора!
                        Е не можаха ли поне 24 часа да го задържат????

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                          Аз приключвам с ракийджоса, и понеже мен ОЧЕВИДНО никой не иска да ме нито масажира, нито да ме топли, ще си седя на студено и ще си мисля по въпроса, ако утре проб'Ам да дрифтя в Мол-а, дали ще ми стигне пространството???

Наздраве!
                          А видна марка в индустрията, ти си венчана, Съжалявам!
                          Жули, Ясен в депресия? А нещоп се бъркаш. Е крайно време е да додете и насам. Жалко, че изпуснахте сбирката. Щеш да е интересно и на вас и на Ники. Даже имах идеята да отвлека Траяла от бодибилдинга, но не ми стигна смелоста. Та наздраве де! Абе много близки станаха клавишите на тоя лаптоп. Па като казах лаптоп се сетих, Като додите Дани да го хакне нещо. Трудно мисли, а Ясен каза че е умен. Ама наздраве !

Коментар

А видна марка в индустрията, ти си венчана, Съжалявам!
                            Жули, Ясен в депресия? А нещоп се бъркаш. Е крайно време е да додете и насам. Жалко, че изпуснахте сбирката. Щеш да е интересно и на вас и на Ники. Даже имах идеята да отвлека Траяла от бодибилдинга, но не ми стигна смелоста. Та наздраве де! Абе много близки станаха клавишите на тоя лаптоп. Па като казах лаптоп се сетих, Като додите Дани да го хакне нещо. Трудно мисли, а Ясен каза че е умен. Ама наздраве !
                            Ох, Дидо!
                            Знаеш ли колко е трудно с Ники, с Дани не ядем пред него да го дразним, той си иска хляб, мляко, ядосва се!
                            Много е мъчно да седнем на маса на сбирка на Бара с него. Вкъщи сядаме заедно да ядем само неща от диетата му!
                            Наздраве!

Коментар

Прихванал съм от баща ми да се разбирам с деца. Така, че ще ям диетата му с него и ще се опитам да му предам чуството, че това е най- вкусното нещо на света. Макар децата да се ъжат най-трудно.
                              Последно редактирано от didogen; 02-12-11, 21:47.

Коментар

Стига сте ревали де,кой за мажо си кой за колено, ми то тук всички сме рода до девето колено пълно с градуси.
                                Жули наложи го с лук маслини намачкани със сол,действа от опит.
                                Вии ся не са оплаквайте, ми ко да кажем нии Кольо, той днеска гледам лебедки витарата на една страна малко градуса и изкривен. пък аз с мойта ненагледна Маздухич,вече се чудя ко да я прая, тоя слетобед изхвърли антифриза, бе не ме е яд за туй че са чупи щото то май нищо здраво по нея не остана, ма има няма преди две седмици една шепа пара дадоф за антифриз.
                                И кат са прибрах, кво да прая, ден плача викам една салатка зелевна с морковчесъс копърче, със топено сиренце, и една 56градусовка и се натрясках.
                                и ся съм като гръмната а уж нося на пиЕне ма тая вечер нещо не носааа.
                                И а сега Наздраве аз ли бях писала че пияна жена весела къща, излъгала съм, като и се чупи колата не е тъии. излъгала съм,щото аз кат мъжете първо децата,колата,кучетата,парата,после може и маж да ми затребе.
                                Наздраве!
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X