Ми тъй де, бях на "бананова" диета, ядях всичко освен банани, ама зимата трудно се намират и затова сега ще пробам ко ще стане и ако има ефект ще пусна цяяяла тема по въпроса. НАЗДРАВЕ
За коледа ще пуснат, имам връзки в НАРКООП-а. Даже са ми запазили два кашона, да има за роднините. Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Абе Либхер добре дошла и хубава диета си си спретнала. Жоре на зимната сбирка ще ги оставиш без дърва в палатката. И да налея малко масло в огъня, Дани ги засече че си намигат през монитора и утре спира форума. Затуй пийте по бържи. Наздраве на всички!
Дидоооооооо, точно Дани ме светна, че Генчо днес е бил до нас и не ми се е обадил!
Жоро ти нали ми имаш телефона, обади се де! Нали не си от срамежливите!
Дидо, братовчед ми на 2 декември пътува към София, ако имаш багаж или нещо да пращаш на някой в София, имай го впредвид!
След толкова приказки идва ред и на Наздравето!
Ми имам един голям сак (натовски), тежаш 62 кг. + 5-6 кг. дамаджана с адрес Траял. И ако мой да го върне, като се запролети, но да гледа да не олекне до тогава, в смисъл Жоро да гледа. А и пратката е свръх секретна, само му я ....щях да кажа хвърля, ама да я пусне леко ще е по-добре. И да бега, да не му я върне.
Либхерче, искам да стана голяма нинджа.
Наздраве !
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Наздраве на всички. Благодаря на Вили за поздрава.
В събота ще правя некъф фирмен купон в кръчма, която се казва "Мамин Кольо". Дали не е на нашия Кольо..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар