Тъкмо се скарахме с жената по отношение на чалгата.
Малкото лапе си поканило гости, и пускат някаква чалга. Тръгнах да им казвам,ч е в моята къща не се слуша чалга, и жената постави ултиматум-ако отида да кажа това-щяла да ме напусне, да съм си слушал сам каквото искам...
Та затова сега съм си усилил това:
За да заглуша звуците идващи от другата стая...
На малкия няма да му се размине скандала де...
Жоре, приятел си, не искам да те запомням с лошо, ама не ме карай да напускам бара...
Тъкмо се скарахме с жената по отношение на чалгата.
Малкото лапе си поканило гости, и пускат някаква чалга. Тръгнах да им казвам,ч е в моята къща не се слуша чалга, и жената постави ултиматум-ако отида да кажа това-щяла да ме напусне, да съм си слушал сам каквото искам...
Та затова сега съм си усилил това:
За да заглуша звуците идващи от другата стая...
На малкия няма да му се размине скандала де...
Жоре, приятел си, не искам да те запомням с лошо, ама не ме карай да напускам бара...
Ха сега наздраве.
Ех, Коле, Коле...съчувствам ти брат, но не мога да спра да се смея. Извинявай!
И наздраве!
Коле, твоята не е никак лесна. На мен още ми е широко около вратлето. Все още слушат каквото кажа, ама до кога? Май приключих с водката и ще минавам на биричка. Преди малко се обадиха Онези от Балчик и сега цяла вечер ще ги мисля колко ще им бъде трудно с тая ледена бира и тези сочни пържоли. Ще издържа до утре и ще видят тогава. Наздраве на всички!
Наздраве и от мен!
Кольо пии си пиеНето и остави децата , ще мине време и ще се молиш от съседната стая и Севилският БраДвар да чуеш ама няма да има кой да ти го пусне.
И тогава няма да има и за какво да се скараш и с жената.
От опит кака.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Преди малко си разлях бирата...
Зверски напсувах, и започнах да събирам чаши, чинии и мезета от пода.
В този момент идва благоверната... да пита какво става.
В отговор пак напсувах. Не нея, просто неопределено... Тя си отиде в стаята, от утре се чувствам свободен.
То и сега съм свободен, смърт на чалгата!!!!!!!!!........
Коментар