Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Провокатор, ниеден. Аз бих я лъзнал с винце, че концентратите не ми вървят на мръвката. Знаещите да кажат.
    Наздраве!
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Наблегни на хидроксилните групи, bob4oo. Нещата ше си додат на мястото. Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        Наблегни на хидроксилните групи, bob4oo. Нещата ше си додат на мястото. Наздраве.
        Аз в момента уча за Получаване на мазнини, осапуняване, течен сапун, твърд сапун, фруктоза, глюкоза..Исписах 6 листа с уравнения..
        НАЗДРАВЕ!!
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Добра вечер !

СеднАл съм с мойте работници край лагерния огън , печеме пържоли от вратът на едно прасе и жулиме ракия .
          Преди малко един юнак ме пита : "Абре шефе , ти днеска кво си се одзверил в тоа лаптоп , мацки ли кьориш ? "
          Викам му : "Не бе , чета в един форум ( джипката ми е по-кална от ушите на опеченото прасе ) ,че пак ше връщат военното на ученичките ." А тия дърти пергиши в куп : "Ауууу! Отиваме !" . Викам : "Отивате нанай ! Де ви е войнишкия бре ?! " ...
          ... та като се заформи един лаф за казармата ....
          ... чудя се дали да не пусна една тема , подобна на мемоарите на бай Симо , ама от хора дет са изкарали по 2 години и 3 месеца ( задръжка) кой на границата , кой в черния полк в Харманли , кой в "Бермудския триъгълник" ....лудата кашимерия !
          само да им зема разрешително за авторски права ... ама много сме пияни май ...утре на трезво . Ама утре пък ше минават безмилостните дефектоскописти , от които зависи качеството на това дето излиза изпод ръцете на заварчиците ... и изобщо ...

абе Наздраве на бандата !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

И до ферментацията ще стигнеш, щом до глюкозата си докарал... Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              . Ама утре пък ше минават безмилостните дефектоскописти , от които зависи качеството на това дето излиза изпод ръцете на заварчиците ...
              Бат Владо, а аз се кълнях в тебе...
              Качеството на продукцията си зависи най-вече от самите заварчици, и косвено от теб като техен шеф и може би технолог.
              Дефектоскопистите само установяват какво е качеството...

Ама наздраве, кажи и на колегите наздраве от мен...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                По социализЪма беше 7-ми разряд, ама си разжалван при демокрацията... вероятно...

Имам 2 въпроса:

1. Изгорих ли си прЪжолЯта, до кът ви изчета?

2. С какво да я 'лъзна? Ракия- Ясеновица като олио или..?

[ATTACH=CONFIG]341006[/ATTACH]
                Tака както я гледам е станала Цудна
                За мен това е идеЯлната салатка за рикийка и водка
                НАздраве ключаро
                наздраве бара
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Едвам оживях бе...
                  Как може една снимка на добре опечена пържола да предизвика такова слюноотделяне, че чак да започна да се давя...
                  Евгени, глобен си да ни направиш по една такава пържола на августовската сбирка.
                  Дето още не се знае къде ще е...

Наздраве.

Коментар

Евгени се връща, пък аз отивам...на почивка.
                    Тази година по-рано, че се планува и още една.
                    Като няма работа поне почивки да има.
                    Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Бат Владо, а аз се кълнях в тебе...
                      Качеството на продукцията си зависи най-вече от самите заварчици, и косвено от теб като техен шеф и може би технолог.
                      Дефектоскопистите само установяват какво е качеството...

Ама наздраве, кажи и на колегите наздраве от мен...
                      Коле , честно казано братче - четох , четох ... и накарая си сложих новозакупените очила ( първи диоптър) , та да видя за кво става въпрос . То пък очилата станаха въпрос за друг кодош и пинизи , ама това отделно
                      Сега , след като вече не ми се мрежи текста , ше се коригирам : "...Ама утре пък ше минават безмилостните дефектоскописти , от които зависи удостоверяването на качеството на това дето излиза изпод ръцете на заварчиците ..."
                      .. и понеже този абзац едва ли касае члЕновете на бара , то аз казвам просто : Наздраве !
                      Впрочем , имаш много поздрави ( задочно ) от колегите , ама тия твърдят , че не моеш да им носиш на пиеньето .

Леле , кога ли ше ви "съОча ( както се казва по врачански ) , та да си ги мерите ... чашите де ...

Живи и здрави на целата банда и наздраве още веднъж ! Аз ше легам , макар че като гледам какво небе се е оцъклило над милата ни рОдина ... направ н е ми се емигрира , напук на целата малоумна политическа класа !
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Едвам оживях бе...
                        Ко се прайш и ти на оШТипана мОма бре ? Миналата седмица на Нова Черна по-лоши ли ги яди я кажи? Иначе и аз съм на менине ,че ключара требе да бъде глобен и то сериозно И искам да знам как така спечели доверието на ония от обетованата земя ,че искат да им пазиш гърба Нещо гнило има тука мисла аз
                        Наздраве Прометей
                        Наздраве бАРАААА
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Добре сте се Вие...
                          Снощи нашто коте е полетяло от 4-тия етаж над гаражи.
                          Като се прибрахме, едвам го извадихме изпод една кола.
                          Целия е в рани, но оцеля и сега ме използва за възглавница.
                          Наздраве на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Впрочем , имаш много поздрави ( задочно ) от колегите , ама тия твърдят , че не моеш да им носиш на пиеньето .
                            Айде да видим... То заварчик от пиенье плаши ли се? Днес така се нагълтах с пушек от едни електроди неръждавейка, че сега неутрализирам. Допреди малко с ракия, вече с бира...
                            Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                            Ко се прайш и ти на оШТипана мОма бре ? Миналата седмица на Нова Черна по-лоши ли ги яди я кажи? Иначе и аз съм на менине ,че ключара требе да бъде глобен и то сериозно И искам да знам как така спечели доверието на ония от обетованата земя ,че искат да им пазиш гърба Нещо гнило има тука мисла аз
                            Наздраве Прометей
                            Наздраве бАРАААА
                            Край Дунава пържолите също си бяха супер, ама тях мога да си хапна като се ослюнча. А тази на снимката-мога само да оближа монитора...
                            А за обетованата земя-и аз не знам, може би защото съм умен, красив, скромен...

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                            Добре сте се Вие...
                            Снощи нашто коте е полетяло от 4-тия етаж над гаражи.
                            Като се прибрахме, едвам го извадихме изпод една кола.
                            Целия е в рани, но оцеля и сега ме използва за възглавница.
                            Наздраве на всички!
                            Ааау, черньо му замина първия живот... Остават още осем.
                            Наздраве на всички в бара.

Коментар

Едвам оживях бе...
                              Как може една снимка на добре опечена пържола да предизвика такова слюноотделяне, че чак да започна да се давя...
                              Евгени, глобен си да ни направиш по една такава пържола на августовската сбирка.
                              Дето още не се знае къде ще е...

Наздраве.
                              Koле, по-спокойно бре! Т'ва е лесна и мрЪзлива рецепта, но резултата е гарантиран, освен.... ако не ми пазиш гърба през това време и ... нямам с коя ръка да я обърна пръжолята...

Наздраве!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве, както се казва.
                                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                                Honda CB 919 Hornet
                                0898849413-Светльо
                                Кръвна Група: 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X