Ще ! Само чакам да ми излезе новата книжка ... а после пък се зареждат едни "абитюрентски" истории ... та работата се отлага за към деня на Ботев .
...ама друго има : уж ракийката ти е истинска , пък edoorrs \ Евгени ме съветва да си нося за всеки случай от мойта ?! Аз като организиран човек без ракийка и кака не тръгвам никъде де , ама ....
Наздраве !
Вземи си Владо, вземи си! И нея ще я изпие! Не и бери грижа....
Владо, ти не го слушай Евгени, той не ми е виждал очите зелени ли са, оранжеви ли са... Камо ли да приказва за ракията ми. Ако беше дошъл на събора в Родопите щеше да я опиташ. Както и на някои други мероприятия.
Бе ти само се обади като ще идваш, ще видиш...
Айде наздраве.
Даже на изгубените, дето още не са се намерили.
Коле, ще те цитирам по памет, че не ми се рови: "Аз ли не нося на черпене? Нося и то много, а кой ще черпи....?"
Коле, нищо лично! Винаги са ме кефели бисерите ти! И макар че ми излезе име на виртуален пияч вече, все някога ще се видим и ще наваксаме! Наздраве!
Да бе, да... Той нали вече си призна.
Официално отстъпвам титлата "нерез" на свата!!!
То аз незаслужено се водех за такъв, ама нейсе.
Аре последно наздраве, че съм уморен, а утре ме чакат едни тежки железа за заваряване, и поне 50-60 метра заварки...
Като гледам - има як повод : намираме се на страница 2222 !
Наздраве !
.... и понеже с нещо требва да сме си полезни в този форум , аз да попитам нещо : Като гледам , има членове на бара дето пият биричка ... та въпросът ми е : тъй като имам едно Старопрамен ( дето нема нищо общо с това дето съм пил в Старе мьесто , след Карловия мост у Прага , ама карай .. ) , кога да почвам да го пресушавам - след петата , или след шестата ракия ?!
ПС. ... и не дразнете Кольо ! Той е пич ! Наздраве !!!
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Да бе, да... Той нали вече си призна. Официално отстъпвам титлата "нерез" на свата!!!
То аз незаслужено се водех за такъв, ама нейсе.
Аре последно наздраве, че съм уморен, а утре ме чакат едни тежки железа за заваряване, и поне 50-60 метра заварки...
Чшшш,Мечкадаря...А наздраве!Нерез!!!!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Ти си Боримечката по титла бре Коле
Наздраве и аз мисля да легам
, кога да почвам да го пресушавам - след петата , или след шестата!
След седмата, Владо. Задължително.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар