Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Приятели, Емо ме подсети, че днес се навършва една година без Рони Джеймс Дио. Отливам в негова памет!
Поздравявам всички почитатели на този род музика!
Наздраве на всички!
Your conscience is all you can take to your grave.
Аз понеже на младини съм чел много , та некъде ( не помня в кой нАучен труд ) некой учен човек беше казал : Некои хора пият от мъка , други - от радост , трети : от сутринта . ....
... естествено нАуката е отворена книга , демек : винаги има место за нови открития ( подплатени с жизнен опит ) , та аз да допълня : Такива като мен па пият от Понеделник !
По тоя повод - наздраве на Бандата ! ... доде още мога да се изразявам граоматически правилно . а то е : доде не ми почне да ми мержелелее от гроздовицата ... ма както беше казал поета ( по памет ) : След ракията , най- обичам тебе ... баси ! Така и не разбрах кого обича лирическия герой , за тва и не ми вървеше литературата ...
абе : НАЗДРАВЕ !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Приятели, Емо ме подсети, че днес се навършва една година без Рони Джеймс Дио. Отливам в негова памет!
Поздравявам всички почитатели на този род музика!
Наздраве на всички!
Дио и Малмстийн, по-добрата версия на парчето.
Малкия човек, с великия глас..... R.I.P
Коментар