Живота пичове си е еб...ло майката и ако не се накефим с нещо в момента ще си отидем ненакефени!
Така е. И затова, аз се наслаждавам на малките неща, които ме радват ежедневно. Като работата на вилата и приятната вечер във виртуалния бар, но сред истински сърдечни хора.
Наздраве, приятели!
Your conscience is all you can take to your grave.
Добре дошли на новите подкрепления! Наливам си последна водка и след малко ще минавам на биричка. Само се чудя с халва ли ще върви повече или с баклава. Наздраве на всички!
Добре дошли на новите подкрепления! Наливам си последна водка и след малко ще минавам на биричка. Само се чудя с халва ли ще върви повече или с баклава. Наздраве на всички!
Жени, с две ръце гласувам за баклавичката! Майсторка си! Уж не обичам сладко ама на твойта баклавичка съм и върла фенка
Наздраве на всички!
Наздраве на всички и спокойна вечер.
За съжаление, току-що видяхме как за пореден път конюнктурно-геополитическите решения вземат превес над музикалните достойнства на песните и изпълнителите в конкурса на Евровизия.
Да си го гледат с интерес финала в събота всички представители на Бившите СФРЮ и СССР, със специалното съдействие на Стара Европа.
Коментар