Наздраве и от мен!
Чакайте да ви разкажа какъв смях в нашето "семейство Адамс".
Нещо ми се доспа и легнах преди малко на леглото на Ники, тъй да се каже да си почина мъничко, на изгасена лампа. Дани и Ники на нашета спалня лежат. Заспал Ники и Даниел се зачудил къде съм, обикалял по къщата, по двора, при техните ходил да ме търси, баба си питал, сестра си, никой не ме знае, аз чувам, че се тича насам натам, но племенницата нали прихвана от Ники шарка, та помислих, че е вдигнала температура и са се разтичали около нея, а те хората мене търсят. Викам им, абе хора, черен гологан губи ли се, споко, тук съм! Айде стига приказки от Хиляда и една нощ! Наздраве!
Благодаря за поздравите.
Майна, знам, че можеш, докарай ги до 8-10
Жули-на нас тези не ни минават... Ходила си някъде тайно, а сега за оправдание-пишеш някакви обяснения, дано Дани да ги прочете...
Я си признай де беше кат та тражиха?
[URL]
................., що нема......... емотикони дето пият ракия в този форум...
И аз това се питам от години. А толкова много хора в тоя форум /и извън него/ пият ракия. Драма! Никой не вижда нуждите на народа от ........ емотикони. Гледаме само ежедневни оферти за емотикони в пресата. Ма нестават бе! И тук /режисьорът казва/ - Да м..........айката!
К'во пък, ще караме и без ....кони.
Наздраве, Банда! / обърнете внимание на главната буква на "Банда"-това предполага уважение!/
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар