Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Те големи, че големи, ама колко пъти ги дърпам с витарата...
Ма да не правим бара в тема за жипки. Тук се пие.
А ти се радвай, че се поправих, отначало бях написал "Ци-гул"...Сериозно.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТе големи, че големи, ама колко пъти ги дърпам с витарата...
Наздраве.
НАЗДРАВЕ!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТе големи, че големи, ама колко пъти ги дърпам с витарата...
Наздраве.
Няма да говорим за джипки, проходимости и прочие. Ама я ми кажи колко пиене ше кАчиш във Витарката. Като се сетя, 2 куфара с ДжиПиеси качва, ама това си е каса, каса и половина бира.
Извод: Ако карате пиене във Витарата, трябва да е спирт с висока концентрация /за по-малък обем/ и да карате към място, близо до вода.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Тц, дРъпал съм на Данчо диското. Като легне на мостовете в калта.
За гробарката да не споменавам, че се е заканил да ми реже ушите ако продължавам да говоря истината.
Е, да си призная и мен са ме дърпали. Предимно гогато ми свърши газта...
Абе кво да се хваля, да вземем да покараме някой ден, ама сте далеч. Почти в затънтената провинция...
Аре аз, вече ще лягам, че утре съм на работа.
И за тези които не са разбрали,ч е се бъзикам по случай първи Април-не, няма да продавам витарата. Такава невероятна машина не се продава.
Наздраве на оставащите да пият, и на тези които ще се включат след малко(Адаша и Божич).Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеАма я ми кажи колко пиене ше кАчиш във Витарката.
А като се сетя на връщане от събора в Приморско колко багаж извадих от витарата, а бяхме и четири човека вътре... Не можах да повярвам че всичко това е било вътре.
Е, Диското си е благодат за товарене... Нещо средно между камион и автобус
Аре бегам, че ще ме биете вече.
Лека и наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеСетих се: Къф е тоя Ци_Гул. Поне да беше Ви_олончел, че не съм от най-дребните.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеИ на чело до докарваш...А наздраве!ВиолончеУе!.
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеТук стана игра на думи. Верно, на чЕло го докарвам, ама нямам против челистка с чело м/у краката.
И кое точно чело няма значение...Не че не мога да степенувам...Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, Бобо!
На другио сАбор да не ми липсваш
Косьо, как я опущи, бре? Сигурно не си иказвал наздраве достатъчно.
А, наздраве!
НАЗДРАВЕ!!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение...НАЗДРАВЕ!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар