.ако бех жена,щех да съм еб@ти блудницата...А наздраве!
Дет вика колегата, седни си малко "на гъзо".
А, ако беше жена, с тая брада, никва блудница не мое да станеш. А, наздраве...
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ееееее прибра се най-накрая бре брадати . Не ти ли домъчня за нас тука а?Маскара с маскара Наздраве все пак де
Moже бре Жоре , може да е жена с брада , ама аз не искам да си я представям , баят грозна ще бъде
Наздраве Пукници
Дет вика колегата, седни си малко "на гъзо".
А, ако беше жена, с тая брада, никва блудница не мое да станеш. А, наздраве...
Ми...по нощИте много ше видиш дали съм с брада.А и от време на време се бръсна...Даже миналата неделя беше за последноНаздраве,Жоре!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Ееееее прибра се най-накрая бре брадати . Не ти ли домъчня за нас тука а?Маскара с маскара Наздраве все пак де
Moже бре Жоре , може да е жена с брада , ама аз не искам да си я представям , баят грозна ще бъде
Наздраве Пукници
Домъчня ми бре!А наздраве!И немаше да съм грозница,повярвай ми...Да не пускам снимка на сестра ми...
Оооо, Наздраве момци! Отивам да пържа картофки и чаушан, да мия една хибридна маруля, голяма колкото мен и да прая салата с репички и зелен лук! После пак ще има наздраве!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Дани , какво е това чудо чаушан , че нещо ми се губи
Наздраве
Общоизвестният уклей е чаушан. За сметка на таушанът, който пък е заек. Тия работи /риболовните де/ Марто мноо ги разбира. Наздраве на "обичайните заподозрени".
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар