Значи да смятам,че си принципно съгласен?Айде уека!
И наздраве на оставащите!
Значи тука си бил, мискинино. И си фиркате виртуално. А аз не съм влизал тук от 2008-ма. И мнооооого рано си лягат. А и сигурно късно стават за компенсация. Ще почна да ви навестявам, че нещо трудно ме 'фаща в последно време.
ПП Леле като погледнах назад ти си пиеш само тука, бре. Бааахти удобството. А аз идвам до вас през ден. Дай да видим некоя бира на "лаиф". Макар че това питие е само за сутрин след шкембето и то за дилетанти /е понякога и за подхлъзнали се профита/.
Абре Жули това е себенадсмиване а не чувство за хумор.
Наздраве и добър вечер
Самоиронията е от качествата, които аз лично много уважам!
Никой не е идеален, а да се самоиронизираш изисква и доза силен душ, ок?
Наздраве за здравето на Ники Бочев с ароматно кафе и още нещо...
Браво на вас Косьо ! Щом и от Трявна посещавата бара значи всичко е супер.Наздраве от мене за Кольо и за вас.
Да поздравя и Ники Бочев да е много Жив много Здрав и мнооооого Щастлив!
Наздраве
Наздраве и от мен!
Косьо, поздрави групата в Трявна и кажи на Колето, че не се съмняваме в него. Дано да издържи Ви-таралясника-2!
На Ники, пожелавам да е жив и здрав и много късмет!
Пия за негово здраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Значи тука си бил, мискинино. И си фиркате виртуално. А аз не съм влизал тук от 2008-ма. И мнооооого рано си лягат. А и сигурно късно стават за компенсация. Ще почна да ви навестявам, че нещо трудно ме 'фаща в последно време.
ПП Леле като погледнах назад ти си пиеш само тука, бре. Бааахти удобството. А аз идвам до вас през ден. Дай да видим некоя бира на "лаиф". Макар че това питие е само за сутрин след шкембето и то за дилетанти /е понякога и за подхлъзнали се профита/.
Ми тука съмИдвай по-често в бара,добре си прекарваме.А за лайфа занеш,че съм винаги за.Само дето днеска се изложих...Трябваше да се видим с Евгени Edoors...Обаче нещо някакъв вирус се опитва да ме събори...Почвам да го моря с ракия гадината!
Ми тука съмИдвай по-често в бара,добре си прекарваме.А за лайфа занеш,че съм винаги за.Само дето днеска се изложих...Трябваше да се видим с Евгени Edoors...Обаче нещо някакъв вирус се опитва да ме събори...Почвам да го моря с ракия гадината!
И специално НАЗДРАВЕ за Ники!
Оооо, оживя ли бе, пиянде? Наблягай на салатата, че нитратите май морят вирусите по-добре от пърцуцата! А Наздраве!
Коментар