Аре и аз си сипвам. На този празник нека си припомним, че хайдутите, хъшовете и комитите са пили много.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве сладури и сладурки. Аз фърлих всички лекарства и сега смятам да се пробвам с един хубав джин с малко лимон и фреш от портокал. За мезе - щерката е донесла некви китайски изпирингечи...ма аз така и така тез дни не ям...Ади! Всички болести и зимата да бягат вече надалеч от нас!
Наздраве сладури и сладурки. Аз фърлих всички лекарства и сега смятам да се пробвам с един хубав джин с малко лимон и фреш от портокал. За мезе - щерката е донесла некви китайски изпирингечи...ма аз така и така тез дни не ям...Ади! Всички болести и зимата да бягат вече надалеч от нас!
Мале,не само ТигърО яде разни екзотични манЖи...Наздраве,Дани!
Наздраве, Дани!
От твоите уста, право в ушите Божии!
Наздраве, четаааа!!!
Аз си къркам отдавна, ама до преди малко гледах някакъв филм, че вечер бачо Кольо не дава 'се гледат филми.
Марто, стига спа бе, магаре! Проспа се бре!
Днеска съм празнично мрЪзелив и нЕма да готвим. Земах си един свински калник(преден). Само ше го омажем, и го меткам у фурната. Със задУшен компир и копър много врЪви!
Your conscience is all you can take to your grave.
Наздраве, Дани!
От твоите уста, право в ушите Божии!
Наздраве, четаааа!!!
Аз си къркам отдавна, ама до преди малко гледах някакъв филм, че вечер бачо Кольо не дава 'се гледат филми. Марто, стига спа бе, магаре! Проспа се бре!
А, наздраве!
Свински калник, баце!
Окапах копчетата на телевизоро, преди да съм го сложил...
Ти още веднъж напиши за тоя калник и палим Фиестата за Дупница. Тамън ще стигна, като е готов.
А, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар